Haberler

Birce Akalay'ın Geçtiğimiz Gün Ayrıldığı Can Tunalı, Rus Kızlarla Görüntülendi

Güncelleme:

Ünlü Oyuncu Birce Akalay'ın geçtiğimiz gün ayrıldığı eski sevgilisi balet Can Tunalı, iki Rus güzelle objektiflere takıldı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; oyuncu Birce Akalay ile bir yıllık birlikteliğini sonlandıran balet Can Tunalı, önceki akşam Klein adlı mekandan iki Rus güzelle çıktığı sırada objektiflere yakalandı.

BİRCE'DEN AYRILDIKTAN SONRA RUS KIZLARLA GÖRÜNTÜLENDİ

Görüntülendiğini fark eden Can Tunalı'nın morali bozuldu. Baletle aynı taksiye binen Rus güzellerin ise keyfi yerindeydi. Hatta güzellerden biri objektife dil çıkarıp zafer pozu verdi.

Birce Akalay'ın Geçtiğimiz Gün Ayrıldığı Can Tunalı, Rus Kızlarla Görüntülendi

CEYDA DÜVENCİ'YLE AŞK YAŞAMIŞTI

Bir dönem İstanbul Devlet Opera ve Balesi baletlerinden olan, son dönemde İstanbul Modern Dans Topluluğu bünyesinde dans eden Can Tunalı Ceyda Düvenci ile aşk yaşamıştı. Tunalı'nın adı geçmişte Özlem Tekin, Seda Akman ve Selen Seyven'le anılmıştı.

Birce Akalay'ın Geçtiğimiz Gün Ayrıldığı Can Tunalı, Rus Kızlarla GörüntülendiCeyda Düvenci ve Can Tunalı

Birce Akalay'ın Geçtiğimiz Gün Ayrıldığı Can Tunalı, Rus Kızlarla Görüntülendi

Birce Akalay'ın Geçtiğimiz Gün Ayrıldığı Can Tunalı, Rus Kızlarla Görüntülendi

Birce Akalay'ın Geçtiğimiz Gün Ayrıldığı Can Tunalı, Rus Kızlarla GörüntülendiBirce'den sonra genç kızlarla görüntülendi.

Kaynak: Magazin

Ceyda Düvenci Birce Akalay Can Tunalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500

Yorumlar (16)

Fırtına 61:

Birce''de de ne ahmak zevk varmış? Tipe bak, izaya gel!

10
1
yanıtYanıtla
Adam resmen seviye atlamış:

Bu değişim adamı şoka sokmuş kendine gelememiş.

8
1
yanıtYanıtla
Pes:

bunlar olmasaydı dünyamız daha temiz olurdu.

5
2
yanıtYanıtla
MAKIF:

Orta sınıftan bir vatandaş olsa dönüp yüzüne bakılmaz. Kızın birine laf atsa hanzo olur, tacizci olur. Ama para işte adamı karizmatikte yapar çapkında

5
0
yanıtYanıtla
utku:

birce akalay gibi ünlü güzel bula bula bu tipsiz angut malımı bulmuş boşuna dememişler ALLAH çirkin şansı versin

3
1
yanıtYanıtla
CONI:

nerden buluyonuz bu rus kizlari kim getiriyo 2 tane bi de

2
2
yanıtYanıtla
ÖNCE EDEP:

ZATEN BUNLARIN TEK BECERISI MAGAZIN VE TAKILMAK ERGENLERE KÖTÜ ÖRNEK OLMAK

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

birce sende bi hal var. herkesi kaçırdın bilerek yapmıyorsundur değilmi

3
0
yanıtYanıtla
Av. Hanım:

Tİpe bak

2
0
yanıtYanıtla
Ali:

Bu iğrenç vasıfsızı midesi nasıl aldı. Bu herhali düşük ilişkiyi ona layık gören, sürekli biraraya getirmeye çalışan güya yakın arkadaşlarını gözden geçirmeli. Oysa Sarp ile güzel bir ivme yakalamıştı. Keşke yansıttığı o güzellikte kalabilseydi. O güzellikte aldatma olamaz, bozmaya çalışan kıskanç pislikler olur.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title