Haberler

Bircan Bali, Demet Akalın'ı hedef aldı!

Güncelleme:

Milliyet Cadde yazarı Emre Kara'nın Instagram canlı yayınına katılan sunucu Bircan Bali, şarkıcı Demet Akalın hakkında polemik yaratacak açıklamalarda bulundu

Magazine malzemeyi en çok bitikler veriyor diyen Bircan Bali, "Bir hafta konuşuluyor, sekizinci gün balkabağı. Hadise sosyal medyasını ve magazin değerini çok yükseltti. Çok doğru kullanıyor" dedi.

'STABİL ÜNLÜ GRUBU VAR'

Magazinde gündeminde olmayan ama ortadan da kaybolmayan bazı ünlüler için, "Stabil ünlü grubu var. Asla yok olmuyor ama zirve de olmuyor" ifadelerini kullanan Bali, "Mesela Gökhan Tepe. Hiç bitmedi, ama star olmadı. Bu hayattaki en muhteşem şey istikrarlı olmak. Emel Müftüoğlu, her zaman bir şekilde var. Kimileri en tepede olmak için hırsına yenik düşüp bittiler" ifadelerini kullandı.

'KUMANDAYLA BİLE POLEMİĞE GİRMİŞTİR'

Demet Akalın hakkında da yorumda bulunan Bali, "Demet Akalın bana her ay uzaklaştırma kararı alıyordu. Şöyle bir yöntem buldum. Ben de ona 'polemikler kraliçesi' ismini takıp öyle bahsediyordum. Şimdi konuşma yasağım yok ama hala öyle diyesim var. O şimdi evde kumandayla bile polemiğe girmiştir. Ama seviyorum çünkü magazini çok besliyor" ifadelerini kullandı.

'KENDİSİNİ HİÇ TUTAMIYOR'

Demet Akalın'ın yüzünü magazin ile eskittiğini ileri süren Bali, "Markete gidiyorum kampanyada Demet'in yüzü var. Mobilyacıya gidiyorum Demet var. Ama çok başarılı ve cesur. Cesaret başarıyı getiriyor. Türkiye için güzel bir isim. Kendini hiç tutamıyor. Bir şeye sinirlendiği zaman onu silmek istiyor, hediyelerini geri almak istiyor. Sonra da pişman oluyor" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Demet Akalın Gökhan Tepe Bircan Bali Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title