Haberler

Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

Güncelleme:

2. sezonda yeterli reytingleri alamayan ve büyük bir düş kırıklığı yaratan Bugünün Saraylısı dizisi yayından kaldırıldı.

Serhat Teoman, Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Nazan Kesal ve Gözde Çığacı gibi ünlü isimlerin rol aldığı, Atv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen ve geçen cumartesi 36.bölümü yayınlanan dizi, final yapıyor.

REYTİNG KURBANI OLDU

İkinci sezonuyla büyük reyting kaybı yaşayan dizinin başrol oyuncusu Cansu Tosun, sosyal medya platformu Twitter'dan dizinin bittiğini, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini yazdı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bugünün Saraylısı Selçuk Yöntem Serhat Teoman Cansu Tosun Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

istanbul:

ay çok sevindim kocam izliyordu izlemek zorunda kalıyordum. . . .

11
6
yanıtYanıtla
Palulu:

Oğlan çok gıcıktı. iyi oldu

9
5
yanıtYanıtla
çetin:

Dizi artık pembe ötesine geçti, hayal mahsüllerini bile solladı, ben her hafta izlerken son bölümlerde başka kanalları seçtim. Senaristler biraz emek çekin ve daha mantıklı yazın lütfen, artık seyirci saçmalığa tahammül edemiyor.

11
3
yanıtYanıtla
OYUNCULAR BAŞARILIYDI.:

SENARYOYU ESKİ KALITEDE DEVAM ETTİREMEDİLER. KİŞİLİKLERİN DÜŞÜNCELERİYLE FAZLA OYNADILAR. SEKS OBJESİNİN AZ OLDUĞU DİZİLERDENDİ. SENARYOYU BOZMASALARDI UZUN YILLAR DEVAM EDEBİLİRDİ.

3
7
yanıtYanıtla
filiz Ozturk:

cok uzuldum hic olmazsa dogru durust bir final yapin sevenlerine ve bu gune kadar izleyenlerine sayginiz yok mu sizin aylardan beri sonu ne olacak diye bekledigim bir dizinin boyle sonlanmasina cok kizginim:(

1
0
yanıtYanıtla
ELİF:

YA NE OLURSUNUZ BİTMESİN BU DİZİ HARİKAYA NASIL REYTİNG ALMAZ BU DİZİ SALLAMAYIN YA ATV AVŞAR FİLM LÜTFEN KALDIRMAYIN DİZİ HEYCANLA BEKLİYORUZ BUGÜNÜN SARAYLISININ YENİ BÖLÜMLERİNİ

1
0
yanıtYanıtla
AYŞEĞÜL:

LÜTFEN DİZİYİ KALDIRMAYIN İZLEYİCİYE BİRAZ SAYGI DUYUN HARİKA Bİ DİZİ LÜTFEN KALKMASIN SAYGILAR

1
0
yanıtYanıtla
bihter:

Selçuk Yöntem gibi büyük oyuncuya ve diğer oyunculara saygısızlıktır bu avşar filim yaptığı dizi yayından kaldırısa. İzleyici gayet memnun bu diziden nasıl kaldırılır dakka da bir Atv sitesinden yeni fragman yayınlandı mı diye ben ve bütün arkadaşlarım izleyenler takip ediyo yeni bölüm ne zaman oynayacak fragman ne zaman eklenecek diye lütfen kaldırmayın Atv Ve Avşar filim rica ediyoruz bütün izleyenler böyle bi dizi daha oynamamıstır bence bugüne kadar kanallarda ayıp yaptığınız kaldırısanız.

1
0
yanıtYanıtla
fazilet balkan:

bir sezon bitmiş izlicisi olan dizinin anlamsız bitmesi avşar film yazık

0
0
yanıtYanıtla
siber göksel:

Bu hale göre artık sadece sinema izleyelim, dizi izlemekten vaz geçelim. Çünkü hangisinin ne zaman birdenbire biteceğini bilmiyoruz. Boşuna aptal yerine konmayalım ve bize saygısızlık etmelerine izin vermeyelim Bütün dizileri boykot edelim. Dr Siber Göksel

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title