Haberler

Bir Deli, Bir Akıllıyla Anlaşamaz!

Ediger, mutlu evliliklerinin sırrını açıkladı: Bir akıllı, bir deliyle anlaşamaz.

Şirin Ediger ; Türkiye'nin en ünlü ve nevi şahsına münhasır adamlarından birinin, Okan Bayülgen'in karısı, İstanbul'un annesi, Fakülte İstanbul reklam ajansının başkanı... Ünlü reklamcı Şirin Ediger, Harper's Bazaar dergisi için retro kıyafetlerle özel bir çekim yaptı ve bilinmeyen yönlerini Işın Cansu Canayak'a anlattı.

ONLARIN TİRYAKİSİYİM

Kendimi bildim bileli yaratıcı işler yapmak istedim. Bunun ilk nedeni; yeni ve farklı olan her şeye duyduğum ilgi. Diğeri de fikir bulmak ile ilgili büyük takıntım.

Babamın işi gereği küçüklüğümde uzun yıllar Amerika'da yaşadık. (Babası Volkan Ediger, Türkiye'nin en önemli enerji danışmanlarından biri.) Hayatımın bir bölümü de Ankara'da geçti. Ankara'yı da çok seviyorum.

Elimde ne varsa; işim, arkadaşlarım, evim, kıyafetlerim ve tabii ki ailem, hepsine çok derinden bağlanıyorum. Koruyucu bir yapım var. Onların tiryakisi oluyorum galiba.

Bu yaz en büyük lüksüm, konserlere gitmekti. Bir de ailece yaptığımız beş günlük kısacık tatil. Sosyal anlamda zaten pek bir beklentim yok. İş bitince kızımın yanında olmayı seviyorum.

Bence eve mutlu dönmek için, evin dışında da mutlu olabilmek gerek. Kendini gerçekleştirebilmek, bir şeyler başarabildiğini hissetmek lazım. Başarıya alışmış insanlar da aynı şeyi kariyerlerinde yeni şeyler deneyerek, riskler alarak yapıyor. Dışarıda bunları başarabilenler de tatlı bir yorgunlukla evlerine gelip huzur buluyor. Bunun tam tersi durumlarda ise adrenalini ve mücadeleyi mecburen özel hayatlarında arıyorlar. Bu da ilişkilerin bozulmasına neden oluyor. Her kadın ve erkeğin eli iş tutmalı.

Erkenden kalkıp işe gitmiş; tüm günü üretken geçirip eve gelmişsem... Eve geldiğimde beni boynuma atlayarak karşılayan bir kız çocuğu varsa... ve kafamı omzuna yaslayacağım kudretli eşim yanımdaysa... O gün şahane demektir.

Bir akıllı, bir deliyle hiçbir koşulda anlaşamaz. Bana göre, ancak içlerinde hem delilik, hem de akıllılık barındıran iki insan mutlu olabilir. Kimi gün 'deliler' olarak takılır, kimi zaman 'akıllı' olmaya karar verirler. Böylece hep iki deli ya da iki akıllı olarak iletişim kurmuş olurlar.

KARİZMATİK BİRİ GÜZEL KADINLA OLUR

Ediger; "Eşinizin geçmişinde hep çok güzel kadınlarla birlikte olması, garip bir kadınsı dürtüyle, hoşunuza gitmiyor mu?" sorusunu şöyle yanıtlıyor: "O kadar da hedonist biri değilim canım! Ayrıca, başka insanlar üzerinden kendine değer biçmek doğru değil. Karizmatik ve etkileyici bir adamın, çok güzel bir kadınla olmasından doğal bir şey yok. Bu arada güzellik gibi bir iddiam da yok, çünkü geçici bir mesele bu."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Okan Bayülgen Şirin Ediger İstanbul Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title