Haberler

    Billur Kalkavan'dan Haber Var! Flaş Gelişme

    Güncelleme:

    Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu. İşte Kalkavan'ın son durumu...

    Dobra kişiliği ve başarılı oyunculuğuyla tanıdığımız 59 yaşındaki Billur Kalkavan, bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyor.

    ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

    Gözlerden uzak bir şekilde tedavi gören başarılı oyuncu Billur Kalkavan, akciğer kanserine yakalandığını duyurdu.

    Billur Kalkavan, doktorunun tavsiyesi üzerine kilo almak için hastaneye yatmıştı. Üçüncü kemoterapi tedavisini gören 59 yaşındaki sanatçı, taburcu olduğunu açıkladı.

    "EVİME DÖNÜYORUM"

    Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından yeni açıklamalar yapan Kalkavan, "En büyük dayanağım, hayat arkadaşım, aşkım Buğra Bahadırlı ile üçüncü kemoterapi sonrası bir haftalık yatışım sonrası eve dönüyorum.

    Tüm şahane hemşirelere, hastanenin tüm personeline tekrar tekrar teşekkürler. 21 Haziran'da tekrar görüşmek üzere. Vallahi özleyeceğim ama evimi de özledim" ifadelerini kullandı.

    "NEFES ALIRKEN İÇİM SIKIŞIYORDU"

    Billur Kalkavan yaşadığı sağlık sorunu hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

    "Ocak ayında COVID olmuştum. Ayakta atlattım. Ama sonrasında nefesimde bir sıkıntı oldu. Nefes alırken içim sıkışıyordu. Oysa ben sigara bile içmem. Hatta nezle dahi olmazdım. 'COVID hasar bırakıyor' diyorlardı, ben de öyle sandım. Doktora gittim ve bir film çekildi. Süreç öyle başladı. Ameliyat yerine kemoterapiyi uygun gördüler. Şimdi üçüncü kemoterapiyi alacağım. Tedavi sürecim çok iyi gidiyor. Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi oluyorum. Bir anlamda koronaya müteşekkirim, hastalanmasam belki de kanseri çok daha geç fark edecektik."

    BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

    2 Kasım 1962 tarihinde İstanbul Beylerbeyi'nde doğdu. Annesi Nuyan Hanım, babası armatör Nazım Kalkavan'dır. Rıza adında kardeşi bulunur. Kadıköy Maarif Koleji'nde eğitim gördü, liseyi okuduğu sırada okulu bıraktı. 1984'te Amerika'da lise bitirme imtihanlarına girdi.

    16 yaşında Mudo'da çalışmaya başladı. Sonra da Ömer Çavuşoğlu ve Ahmet Kozanoğlu'nun şirketlerinde devam etti. 18 yaşında Güneş Gazetesi'nde Güneri Civaoğlu'nun Sekreteri olarak çalıştı. Güneri Civaoğlu'nun gazetesi satılınca Amerika'ya gitti ve 4 sene kalıp geri döndü.

    Sinemadaki ilk rolünü, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde canlandırdı. 1980 yılından itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2000 yılında "Marion ile Muhammed" adlı tiyatro oyununda oynadı. 2010 yılında TürkMax ekranlarında 'Konuşmazsak Çatlarım' adlı programı sundu. 2012 yılında HTV kanalında haftanın 5 günü 00: 00-01: 00 arası program yaptı. 2012 yılında TV8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yer aldı.

    Billur Kalkavan Dizi ve Filmleri:

    1969 - Ayrı Dünyalar (Dizi)

    1978 - Sultan

    1988 – Kaynanalar (Dizi)

    1992 - Aşık Oldum(Dizi)

    1993 - Mavi Sürgün

    1994 - Sonradan Görmeler (Dizi)

    1995 - Gece Otostopçusu (TV Filmi)

    1996 - Tatlı Kaçıklar (Dizi)

    1996 - Şahin

    1997 - Böyle mi Olacaktı (Dizi)

    1998 - Eyvah Babam (Dizi)

    1998 - 2000 - Eyvah Kızım Büyüdü (Dizi)

    2000 - Eyvah Kızım Büyüdü

    2000 - Ölüm Peşimizde

    2002 - Azad (Dizi)

    2002 - Reyting Hamdi (Dizi)

    2003 - Patron Kim (Dizi)

    2004 - Metro Palas (Dizi)

    2005 - 2006 - Ihlamurlar Altında (Dizi)

    2008 - Bir Avuç Huzur

    2008 - Kraliçe Fabrikada

    2008 - Mezuniyet

    2008 - Servet Avcısı (Dizi)

    2012 - Acayip Hikayeler (Dizi)

    2014 - Çarşı Pazar (Şenay) (Sinema Filmi)

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Buğra Bahadırlı Billur Kalkavan Magazin Haberler

    Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

    Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

    Bunu yapan 16 yaşındaki bir kız çocuğu! Boğazını keserek öldürdüğü dayısını böyle sürükledi

    Bunu yapan 16 yaşındaki bir kız çocuğu! Boğazını keserek öldürdüğü dayısını böyle sürükledi

    Kan donduran olay! Önce engelli oğlunun boğazını kesip katletti, sonra kendi canına kıydı

    Kan donduran olay! Önce engelli oğlunun boğazını kesip katletti, sonra kendi canına kıydı

    Bakmadan Geçme

    2024 ZİLHİCCE ayı en zaman? Zilhicce ayı hangi gün başlıyor? Zilhicce ayının önemi nedir? Mehmet Yılmaz kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Mehmet Yılmaz kaç yaşında, nereli? Mehmet Yılmaz biyografisi! KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 30 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÖGG sınavları ne zaman? 109. Dönem ÖGG sınavları kaç saat sürecek, sınav giriş belgesi yayınlandı mı? 2024 TEMMUZ EMEKLİ MAAŞ ZAM ORANI! Memur ve emeklinin temmuz zammı ne kadar olacak? 30 Mayıs hangi burç? 30 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 30 Mayıs tarihi hangi burç olur? 30 MAYIS PERŞEMBE TV YAYIN AKIŞI: Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 Suat Kılıç kimdir? Halk Tv konuğu Suat Kılıç kaç yaşında, nereli? Suat Kılıç biyografisi! GELİNİM MUTFAKTA 30 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne?
    Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

    Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title