Haberler

Bikinisiyle kayalıklara uzanıp poz veren Zeynep Alkan, fiziğiyle nefes kesti

Güncelleme:

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, yaz sezonunu Hollandalı sevgilisi Wesley Pabis ile Bodrum'da açtı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle aşk dolu paylaşımlar yapan Alkan, bikinisiyle kayalıkların üzerine yatarak poz verdi.

Oyuncu Canan Hoşgör ile yönetmen Hamdi Alkan'ın eğitimi için yurt dışında yaşayan kızları Zeynep Alkan, Hollandalı sevgilisi Wesley Pabis ile Türkiye'ye geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Zeynep Alkan, sevgilisiyle de denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

BİKİNİSİYLE KAYALIKLARA UZANDI

Eğitiminin yanı sıra oyunculuğa da adım atan Alkan, geçtiğimiz günlerde Bodrum'dan Fethiye'ye geçti. Dün sevgilisi ile mağarada çekilen fotoğrafa "Mağara adam" notunu düşen Alkan, bikinili pozlarını da paylaşmayı ihmal etmedi. Kusursuz fiziğiyle her daim adından söz ettiren Alkan, bikinisiyle kayalıklara yatarak poz verdi. Zeynep Alkan'ın cesur pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Bikinisiyle kayalıklara uzanıp poz veren Zeynep Alkan, fiziğiyle nefes kesti

Bikinisiyle kayalıklara uzanıp poz veren Zeynep Alkan, fiziğiyle nefes kesti

Bikinisiyle kayalıklara uzanıp poz veren Zeynep Alkan, fiziğiyle nefes kesti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Alkan Sosyal Medya Hamdi Alkan Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (25)

Edirneli amdiye:

Hamdi alkanın kızı demeseler kimse tanımaz. Adın ne? - hamdi alkanın kızıyım. -ne iş yaparsın. -yaz kış tatil yaparım.

26
0
yanıtYanıtla
BİZE TERS:

Koskoca Türkiyede erkek bulamadın da gittin Hollandalı sevgili buldun. . . Yazık

18
4
yanıtYanıtla
Memo:

Insanlarin dikkatini baska tarafa cekmek icin Satilmis medyanin taktigi Bu milletin ögrenmesi görmesi gereken baska Seyler yokmu

16
2
yanıtYanıtla
Cengo:

He he sende sırf yorum yapmak için girdin dimi haberin içeriğine, kıza bakmak için değil.

yanıt1
yanıt3
01:

potansiyel sermayede taylandi gectik, ekonimiyi bunlar kurtaracak. . .

11
2
yanıtYanıtla
henifiya:

şimdi bu kız gazman beyin kızı mı

12
0
yanıtYanıtla
Gürcü:

Göz rengi bile sahte en 5 kilo makyaj yapmış buna rağmen hala tipsiz.

6
6
yanıtYanıtla
tıfıl bey:

şimdi o cocuk bu kızı varya. . . çok seviyordur.

9
2
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Hamdi nasılsın?

8
3
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Hamdi Alkan'' da hayırlı çok terbiyeli bir kız evladı yetiştirdim diye gurur duysun.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title