Haberler

Şarkı sözlerinden dolayı tepki çeken Sezen Aksu, evinin önünde protesto edildi

Güncelleme:

Beykoz'da toplanan Milli Beka Hareketi üyeleri, Sezen Aksu'nun şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya" sözlerinden dolayı şarkıcıyı protesto etti. Şarkıcının evinin önüne gelen yaklaşık 20 kişilik grup "'Minik Cahile' haddini bildirmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Kimseyi tehdit etmeye gelmedik" açıklamasını yaptıktan sonra olaysız bir şekilde ayrıldı.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısında Hz. Adem ve Havva ile ilgili kullandığı ifadeler, sosyal medyada büyük tepki çekti. Günlerdir sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen Aksu, evinin önünde de protesto edildi.Sezen Aksu'nu Beykoz Kanlıca'daki evinin önünde toplanan yaklaşık 20 kişilik grup, şarkısında geçen bazı sözlerinden dolayı sanatçıya tepki gösterdi.

POLİS EKİPLERİ ÖNLEM ALDI

Trafiğin olumsuz etkileneceği gerekçesiyle güvenlik önlemi alan polis ekipleri evin önündeki grubu uzaklaştırdı. Bunun üzerine yakındaki Kanlıca Meydanı'nda saat 20.30'da toplanan grup, Sezen Aksu'yu protesto edip, basın açıklaması yaptı. Kanlıca Meydanı'nda gerçekleşen açıklamada sanatçının şarkısında bulunan bazı sözler protesto edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Açıklama sonrası grup sorunsuz şekilde dağıldı.

Şarkı sözlerinden dolayı tepki çeken Sezen Aksu, evinin önünde protesto edildi

"HADDİNİ BİLDİRMEK İÇİN BURADA TOPLANDIK"

Açıklamada bulunan Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin toplanma sebeplerini belirterek, "Bugün burada toplanmamızın sebebi, Sezen Aksu'nun yazmış olduğu bir şarkının içinde geçen 'Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya' sözlerine tepki vermek. İnsanlığın atası olan İlk Peygamber Hz. Adem Aleyhisselama ve Hz. Havva Annemiz Aleyhisselama alenen aşağılanmasına karşılık bu 'Minik Cahile' haddini bildirmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Şunu özellikle ifade etmek isterim ki, biz buraya kimseyi tehdit etmeye gelmedik, biz buraya bu Milletin ve bu Ümmetin haklı sesi olmaya ve bu kalenin de İslam'ın son kalesi olduğunu dosta düşmana haykırmaya geldik" dedi.

Şarkı sözlerinden dolayı tepki çeken Sezen Aksu, evinin önünde protesto edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sezen Aksu Kanlıca Haberler

500

Yorumlar (57)

ciziri :

gereksiz işler ...yobazlar topluluğu...

80
143
yanıtYanıtla
İbrahim YÜCEL:

Senden ala yobazmı var!

yanıt28
yanıt22
Haydar:

Tüm dünya bilim adamları düşünen araştıran zeki insanlar evrim teorisine inanıyor çünkü gerçek o. Çoğu ilkokul mezunu düşünmeden inanan protestocu takımı bu insanları cahillikle itham ediyor.Tam bir komedi.

49
105
yanıtYanıtla
İbrahim YÜCEL:

Kendi fikrini kendine sakla,senin fikirlerine ihtiyacımız yok! Ayrıca kendi inanışlarına başkaları inanmıyor diye hakaret etme hakkın yok!

yanıt30
yanıt18
`Sentinus?? :

Onlar zeki olmayanlar yanlış anlamışsın Evrim diye bir şey olsaydı.. Kendine sakla cahil olan sensin

yanıt16
yanıt12
Doğrucu Davud:

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Cahiller ordusu hemen taşlamaya başlamış. Siz evrime uğramamışsınız belli.

yanıt16
yanıt13
Altay Bozkurt:

EVRIM TEORISI YARATICI YOKTUR DEMEK!! YARATICI YOKTUR DEMEKTE , ALLAH YOKTUR DEMEK!!!! HAYDAR DÜMEN : )) BIRAK BU DÜMENLERI :)) BIZ ALLAHIN VARLIGINA VE TEK OLDUGUNA INANIRIZ IMANIMIZ GEREGI !VE ALLAHTAN BASKA ILAH YOKTUR ! STEPHEN HAWKING CAGIMIZIN EN ZEKI BILIM ADAMI ( ASTRO FIZIKCI ) IDI. VE EVRENIN KENDILIGINDEN VAROLAMAYACAGINI VE BIR YARATICININ OLDUGUNU DEFALARCA SÖYLEMISTIR! BUDA BÜTÜN ALLAH YOKTUR DIYENLERIN SURATINA BIR TOKATTIR : ))

yanıt15
yanıt4
mustafa yorgan:

şimdi orda sözler atatürke söylenseydi? su yukarıdaki yorumları mı yapacaktınız çok merak ediyorum

88
41
yanıtYanıtla
ender türk :

şu yaptığınız eylemleri bir kerede yolsuzluklar , yoksulluklar , tecavüzler , haksızlıklar için yapın be allahın adamları

89
30
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Helal sana. En güzel yorum buydu

yanıt39
yanıt10
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title