Haberler

Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı! Eşi Burcu Alço, son durumunu Haberler.com'a anlattı

Güncelleme:

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço, bayram tatili için gittiği Eskişehir'de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 73 yaşındaki usta sanatçının beynine pıhtı attığı öğrenildi. Nuri Alço'nun son durumu hakkında Haberler.com'a konuşan eşi Burcu Alço, ünlü oyuncunun durumunun iyi olduğunu söyledi. Öte yandan bilincinin kapalı olduğu ve durumunun kritik olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Türk sinemasının efsane isimlerinden olan ve sayısız filmde oynayarak hafızalara kazınmış Nuri Alço, Eskişehir'de rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun durumunun iyi olduğu ve tedbiren yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

EVDE FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Yeşilçam efsanelerinden biri olan Nuri Alço'dan sevenlerini üzen kötü bir haber geldi. 73 yaşındaki usta sanatçı, bayram tatili için kendi memleketi olan Eskişehir'e gitti. Alço, evde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk muayenede sanatçıya pıhtı atması teşhisi konuldu. Alço'nun yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Beyin kanaması geçiren Nuri Alço, hastaneye kaldırıldı

NURİ ALÇO'NUN EŞİ SON DURUMUNU HABERLER.COM'A ANLATTI: DURUMU İYİ

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, ünlü oyuncunun son durumuna ilişkin Haberler.com'dan Emre İliksiz'e konuştu. Nuri Alço'nun durumunun kritik ve bilincinin kapalı olduğu haberlerini yalanlayan Burcu Alço, ünlü oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve tedbiren yoğun bakımda tutulduğunu ifade etti.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜRKEN, "ORADA TELEVİZYON VAR MI?" DİYE SORMUŞ

Nuri Alço'nun durumunun kritik olduğu haberlerinin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığının altını çizen Burcu Alço, hatta eşinin hastaneye götürülürken, "İzleyeceğim dizilerim var. Hastanede televizyon var mı?" diye sorduğunu söyledi.

DOKTORLARINDAN AÇIKLAMA: GENEL DURUMU İYİ, BİLİNCİ AÇIK

Doktorları tarafından tetkiklerinin yapılması amacıyla yoğun bakım ünitesine yatırılan Alço'nun tedavisi devam ediyor. Alço'nun sağlık durumu hakkında Başhekim Dr. Volkan Ertuğrul tarafından yapılan açıklamada, "Sanatçı Nuri Alço 6 Nisan 2024, Cumartesi saat 15.00'te Acıbadem Eskişehir Hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup, gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız antikoagulan (Kan sulandırıcı) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır" denildi.

Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı

Beyin kanaması geçiren Nuri Alço, hastaneye kaldırıldı

Haberler.com / Eymen Dursun - Magazin

Nuri Alço Eskişehir 3.Sayfa Magazin Sağlık Yaşam Haberler

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Normalleşme süreci hız kesmiyor! CHP'nin gölge kabinesi bakanlarla bir araya geldi

Normalleşme süreci hız kesmiyor! CHP'nin gölge kabinesi bakanlarla bir araya geldi

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

500

Yorumlar (31)

Köfteci Jardel:

Koca ülkenin ahlakı ile mi oynadı? Gündüz kuşağı programlarından belli oluyor, ne kadar ahlaklı bir halk olduğumuz. Komik olmayın. Sanatçı bu adamlar. Senaryoda kendilerine ne rol biçilirse, o rolü oynarlar. O yüzden boş yapmayın. Umarım tez zamanda şifasını bulur.

126
10
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

KARDESIM JARDEL, ISTE BU AHLAK BEKCILERI VARYA , EN COK ONLARDAN KORKMAK GEREK : )) BUNU DEFALARCA YASADIM :) BUNLAR FERISTAHI AHLAKSIZLIGIN.

yanıt42
yanıt12
suskun çocuk null:

bir çok ünlünün cenazesine katılmıştır

108
2
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Nuri filimlerde oynadığı kötü roller aksine iyidir ve rollerini özel hayatına adapte etmemiştir... Bazıları gibi...

yanıt79
yanıt3
Gerçekler Ağırdır:

Bir gazoz niyetine.

18
34
yanıtYanıtla
Banu Boran:

Herkes bişeyler söylüyorda ,sürekli bu kalp krizi, beyin pıhtısı oluyor bunu sorgulayan yokmu. !!

28
0
yanıtYanıtla
Mustafa pür:

Alman Covid asisi olanlar dikkate almasi gerekir burda cogu halk saglik kontrelinden sonra dava ettiler

yanıt12
yanıt1
Salih Kandıralı:

Dünyadaki en büyük kayıp sorgulamasını yitirmiş beyindir. Bu halk o kadar "Dummkopf" ki senin bu yorumuna gıcık olmuşlardır.

yanıt10
yanıt2
Onur Türk:

Kesinlikle katılıyorum

yanıt6
yanıt0
Martin Sikertel:

Daha önce yazmıştım; bir daha yazayım. Aşı karşıtlarına terörist gözüyle bakıyordum; çok akıllılarmış. Üçüncü aşıyı olduğumun gecesi nefessiz kaldım 1,5 dakika kadar, buraya kadarmış dedim, sonra nefes alabildim. Daha sonrasında dilim ağzımdan sarktı, yüzüm kaydı, sabaha kadar yüz ve ağız kaslarıma hakim olamadım, yüz felci geçiriyorum sandım. Kalbimde daha önceleri en ufak sıkıntı yokken geçen sene kalp operasyonu geçirdim. Tüm aşı karşıtlarından çok özür dilerim.

yanıt15
yanıt3
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title