Haberler

Beyin Kanaması Geçiren İbrahim Erkal'ı Sanatçı Dostları Yalnız Bırakmadı

Güncelleme:

İbrahim Erkal, beyin kanaması geçirip ameliyat olmasının ardından Doğuş, Zara, Çılgın Sedat ve daha bir çok ünlü isim hastaneye akın etti.

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal dün beyin kanaması geçirip ameliyata alındı. Erkal'ı ziyarete gelenler arasında Zara, Çılgın Sedat, Doğuş ve daha birçok ünlü isim vardı. Doğuş, İbrahim Erkal için "Benim babamın yarısıdır" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

DOĞUŞ: İBRAHİM ERKAL BENİM BABAMIN YARISIDIR

Yakın zamanda yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Doğuş ise, "İbrahim Erkal benim babamın yarısıdır… İnşallah sağlığına kavuşacak… Hepimizin bildiği şeyler ortak. Bir ameliyat daha olacak. İnşallah iyileşecek…" dedi.

ZARA: BİZ HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA AĞLADIK

Üzgünlüğü her halinden belli olan ve oldukça yorgun görünen sanatçı Zara, İbrahim Erkal ile ilgili olarak şunları söyledi: Hayatın acımasız yönüyle karşılaşınca insan ne yapacağını bilemiyor. Allah onu annesine, eşine, yeni doğan bebeğine bağışlasın… Biz hep birlikte omuz omuza ağladık… Ben kesinlikle ümitsiz değilim. Benim hala umudum var… Kime ne zaman ne olacağı belli değil. Birbirimizi üzmeye gerek yok… Bu ülkenin ve Erzurumluların gururudur İbrahim Erkal.


ÇILGIN SEDAT: İNŞALLAH ALLAH BEBEĞİNE BAĞIŞLAR ONU

Çılgın Sedat ise "Çok önemli bir yürek. Benim hayatımda çok önemli bir yeri var. Bugün ve her gün dualarımız eksik olmayacak… İnşallah Allah bebeğine bağışlar onu…" dedi

AHMET SELÇUK İLKAN: UMUTLUYUZ

Ahmet Selçuk İlkan, Yudum, Uğur Işılak, Arif Susam, Ahmet Tatlıses, Günel, Nadide Sultan, Sinan Özen, Mehmet Akbay, İzzet Yıldızhan ve ünlü yapımcı Polat Yağcı gibi birçok ünlü isim hastanede ziyaret etti. Ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, "Çıkış saatini bekleyeceğiz. Dualarımızı esirgemeyeceğiz. Sanat dünyasında ard arda yaşamak tedirginliğimizi artırıyor ama umutluyuz" şeklinde duygularını dile getirdi.


NADİDE SULTAN: EŞİNİN LOĞUSA DÖNEMİNE GELDİ, KADIN ÇOK ÜZGÜN

Nadide Sultan, "Gelirken çok endişeliydik, yoğun bakım ismi kötü ama iyileşeceğine inanıyorum. Eşinin lohusa dönemine denk geldiği için kadıncağız çok üzülmüş ama o da umutlu. Dua edeceğiz hepimiz çok umutluyuz. Bu arada sitelerdeki güvenlikler bu konularda çok hassas olmalı geçen de bir büyüğümüzü kaybettik bu yüzden. 1 buçuk saat sonra bulundu daha erken bulunsa erken müdahale edilirdi. İnşallah daha iyi olacak. Bir süre daha uyutulacak " diye konuştu.

SİNAN ÖZEN: GÜVENLİĞİN ARADA BİR İNİP ETRAFA BAKMASI GEREKİRDİ

Sanatçının arkadaşlarından Sinan Özen ise, " Ameliyatı güzel geçmiş, bundan sonra hepimizin dualarıyla, güzel temennileriyle Allah çoluğuna çocuğuna bağışlayacak. Kolay değil ama şanssızlık oraya girip de hem garajda hem orada kameranın olmadığı kör bir noktada düşmesi çok üzücü. Güvenliğin arada bir inip etrafa bakması gerekiyor" dedi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Erkal Doğuş Zara Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title