Haberler

Beyaz'dan Konuğu Zeynep Koçak'a Sansür

Güncelleme:

Beyazıt Öztürk, konuğu Zeynep Koçak'ın frikik vermesini engellemek adına ilginç bir harekette bulundu.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show" a bu hafta İbrahim Büyükak, Gupse Özay, Zeynep Koçak ve Cengiz Bozkurt konuk oldu.

FRİKİK VERMESİN DİYE...

Yayın sırasında Beyaz, Zeynep Koçak'ın frikik vermesini engellemek adına ona sehpadaki aksesuarı uzattı. Beyaz'ın bu çıkışı stüdyodaki seyircilerin ve Zeynep Koçak'ın gülmesine neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk Cengiz Bozkurt Gupse Özay TV Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

sütun:

ya o kadar kısa giyme . yada giydin saklıyormuş gibi yapmayın hanımlar komik oluyorsunuz. bilinki bir kadın eliyle neresini kapatmaya çalışıyorsa bakın bakın buraya bakın sinyali veriyordur.

19
1
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Beyazida yobazlastirmislar. Sanki kimsenin bacagi, yok bir tek bu kadinin bacagi var? Dinci iktidar sayesinde Türkiye yobazlar ülkesi oldu gitti.

1
14
yanıtYanıtla
CAKMA MHPLI:

COK HAKLISIN BIRADER BIKTIK ARTIK SU YOBAZLARDAN ULKEYI YASANMAZ HALE GETIRDILER

yanıt0
yanıt9
Sema:

Aman be Beyaz sen de ne korkak adamsın, frikik veren korkmuyor sen frikik nedeniyle programıma son verilir mi diye mi korkuyorsun yapma Allah aşkına, korkunun ecele faydası yok ayrıca bir tarafa yaranayım derken duruşundan taviz verdiğin için gerçek hayranlarını da kaybediyorsun biz çıkarı için kişiliğinden duruşundan taviz veren adamları sevmeyiz, hak bellediği yolda yalnız da olsa gidenleri severiz,

8
2
yanıtYanıtla
AmedMobil-IOS:

İşte ahlak seviyesinin düştüğü oran mı desem,yüzde mi desem bilmiyorum ama dibe vurduğu kesindir...

7
2
yanıtYanıtla
Ne lazımMobil-IOS:

Aahhh Zeynep ahhh. Artık Kadınlarda utanma arlanma kalmamış, Beyaz utanıyor Zeynep pis pis sırıtıyor, Allah'ın belaları sizi.

5
4
yanıtYanıtla
Ne lazım mı:

Maşallah hırsızlıktan utanılmıyor, yolsuzluktan, yalandan dolandan utanılmıyor, haksızlıktan ve hak yemekten utanılmıyor, gıybet ve iftiradan utanılmıyor sadece kadının frikik vermesinden utanılıyor. Bu da yeni Türkiye gibi yeni Müslümanlık herhalde, edep diye diye Müslümanlığı sadece cinselliğe, kadının kapalı olmasına indirgediniz, gerisi ortadan kalktı yarabbi şükür.

yanıt5
yanıt0
MehmetMobil-IOS:

yaaa,,, yakında sakal da bırakır ve şalvarda giyerse şaşırmam. sana ne frikik verirse verir sana ne lan? kadına ne karışıyprsun??

2
3
yanıtYanıtla
aho aga:

yaptığınız haberin. . .

5
0
yanıtYanıtla
Erdem:

Insanları din ve edep diye diye kişiliksiz sorgulamayan başkalarının düşünce ve emirlerine körü körüne boyun eğen kul durumuna getiriyorlar ki hatalar yolsuzluklar araştırılmasın hesap sorulmasın. Sadece ibadet edin öbür dünyada cennete gideceksiniz bu dünya yalan hiçbir şeye karışmayın iki günlük dünya söylemleriyle vatandaşlar uyutuluyor böylece birilerinin cepleri doluyor mutlu refah içinde yaşıyorlar diğerleri yoksulluk içinde kıvranıyor mutsuz ama olsun öbür dünyada cennet garantileri var

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title