Haberler

Beste Açar... 'SELEN GÖRGÜZEL'E ÇOK SERT SÖZLER!

Güncelleme:

Şarkıcı Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirmiş ancak yorumu beğenilmemişti. Işın Karaca, meslektaşının sahne performansını eleştirirken, İbrahim Tatlıses de tartışmaya dahil olmuştu. Bir açıklama da Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi.

"KEŞKE ŞARKI SÖYLEYEMEMENİN CEZASI OLSA"

Kayahan'ın kızı Beste Açar, Selen Görgüzel'in babası Kayahan'ın eseri olan 'Yemin Ettim'i seslendirme performansıyla ilgili '2. Sayfa' programına konuştu. Herkesin şarkı söylememesi gerektiğini belirten Açar, şu ifadeleri kullandı:

Müzisyenlerin de ortak noktada buluştuğu tek şey, Kayahan şarkılarını çalmanın bile çok zor olduğu. Babamın şarkılarının farklı bir formda konserde çalınması için altı - yedi ay çalındığını biliyorum.

Bana göre, en iyi zaten babam söylüyordu kendi şarkılarını. Çünkü kendi üzerine dikilmişti onlar ve Nilüfer abla. 'Şarkının hakkını vererek söylüyor' diyoruz ya. Bir de Tarkan. 'Yemin Ettim' şarkısını 'Kayahan En İyiler' albümünde çok iyi yorumlamıştı.

Bence herkes şarkı söylememeli. Nasıl herkes araba kullanamıyor, ehliyeti varsa kullanıyor, yoksa polis ceza kesiyor ve hapse atıyor. Keşke böyle bir şey olsa da bunun da bir cezası olsa. Ben duyduğum zaman üzülüyorum.

Selen Görgüzelin Yemin Ettim yorumu Beste Açarı isyan ettirdi Babam yaşasaydı gözyaşlarıyla izlerdi

"GÖZLERİME İNANAMADIM, KULAKLARIMI KAPATMA İHTİYACI DUYDUM"

Beste Açar, "Selen Görgüzel'in 'Yemin Ettim' performansını nasıl buldunuz?" sorusu karşısında ise sert ifadeler kullandı. Görgüzel'in şarkı söylediği anları dinleyince kulaklarını kapatma ihtiyacı duyduğunu belirten Açar, "Babam şu anda yaşasaydı herhalde gözyaşlarıyla izlerdi diye düşünüyorum" diyerek şunları söyledi:

Şarkı söylemek sadece şarkı söylemek değil. O müziğin, o sözün, o eserin sahibine de saygı gerektirir. Babam şu anda yaşamıyor. Söyleyeceklerse bile bence ciddi bir çalışma yapmaları lazım.

Emek harcamaları lazım. Olmuyorsa bir kenara bırakılmalı. Ben önce anlayamadım, gözlerime inanamadım. Kulaklarımı kapatma ihtiyacı duydum. Babam gözüyle de şöyle bir dinlemeye çalıştım, o hiç olmadı zaten.

Ben dinlediğimde keyif alacağım. 'Rezalet' deyip dinlemekten vazgeçmemeliyidim. Babamın orada uykusuzlukları var, emekleri var, gözyaşları var. Babamın şarkısını söylerken bence bir düşünüp, "Yaşasaydı buna izin verir miydi?" diye düşünmek lazım.

Bence kendilerini düğmeye basıp durdurmaları lazım.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

İbrahim Tatlıses Işın Karaca Sözler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title