Haberler

Sibel Kekilli 12 Yıl Sonra Aynı Yerde

Güncelleme:

Bu yıl 66'ncısı düzenlenen Berlin Film Festivali'nin açılış gecesine katılan Sibel Kekilli, ilk olarak adını 12 yıl önce yine burada duyurmuştu.

Bundan tam 12 yıl önce, 2004 yılında yine aynı kırmızı halıda yürüyordu Sibel Kekilli. O zamanlar adını kimsenin duymadığı bir oyuncu adayıydı. Bu halıya adımını attıktan tam 10 gün sonra adını tüm dünya duydu.

EN ÇOK İLGİ GÖREN KONUKLARDAN BİRİ OLDU

Fatih Akın'ın Altın Ayı ödüllü Duvara Karşı filmiyle tanınan Sibel Kekilli, bu yıl 66'ncısı düzenlenen Berlin Film Festivali'nin açılış gecesinin ünlü konuklarından biri olarak kırmızı halıya çıktı. İzlenme rekorları kıran Taht Oyunları dizisinde de üç yıl boyunca rol alan Kekilli, Berlinale'nin açılış filmi Hail Caesar'ın gösterimine katıldı. Kekilli, törenin en çok ilgi gören konuklarından biri olarak kırmızı halıda yürüdü.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sibel Kekilli Berlin Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

gs:

Almanyada ünlü olmak cok kolay eger türk kiziysan örf ve adedlerin tersini yap yeter.almanlar göge cikartir hemen.

79
14
yanıtYanıtla
Okan:

Türklerin yüzkareleri utanmazlar, damari bozuk bunlarin cogu. Türkün Dini serefi namusu herseyden üstündür! Filimlerine bakanda kabahat.

41
17
yanıtYanıtla
AkpliMobil-IOS:

Turkiyenin gururu...

25
27
yanıtYanıtla
enver:

ilgi odağı olmazmı bütün abazalar sırada

33
5
yanıtYanıtla
apo:

Cok ama cok filmleri var 18 lik

33
4
yanıtYanıtla
kayserili kayyum ağa:

Sibelin birde ikiz kardeşi vardı. . . Diğer ikizi tertemiz evlendi, çoluk çocuğa karıştı. . . Sibel ise cehennemi tercih etti. . . . . Hem kayserilerin hem de türklerin adını kirletti. . . . . üç günlük dünya hayatı için ebedi cehennemi seçti

23
14
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Namus bekçisimisin. Herkes kendi namusundan sorulur. Cehennemlikmiş bir tövbe bi damla göz yaşı bi parça pişmanlık cennet kapısını açarmış. Kendi ailendeki kızlara sahip çık. .

yanıt27
yanıt12
Salak lar:

Cansu diyor ki kiskandim niye kiskandin Sen de yapabilirsin amin varsa

30
6
yanıtYanıtla
Urfalı:

Türklerin gururu şaka bir yana herkes adam olsun kendi milletini büyük görmesin :)

20
7
yanıtYanıtla
yunus Mobil-ANDROID:

Türkün gücünü herkes görüyor

14
12
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title