Haberler

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, seçim sonuçlarının ardından deprem bölgelerindeki vatandaşların oy tercihleri için yapılan yorumlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından tepki gösteren Korel, "Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz" ifadelerini kullandı.

Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından deprem bölgelerindeki vatandaşların oy tercihleri sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekti. Depremzedeler için aylardır mücadele eden ve yardımlarına devam eden oyuncu Bergüzar Korel de yapılan yorumlara sessiz kalmadı.

"YAPILAN YARDIMLARDAN BÖBÜRLENECEK İNSANLAR DEĞİLİZ BİZ"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eleştirilere tepki gösteren oyuncu "Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliği yanında olanlarız. Lütfen..." dedi.

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Bergüzar Korel, seçim sonrası deprem bölgeleri için yapılan yorumlara isyan etti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bergüzar Korel Sosyal Medya Deprem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Bekır Agca:

Bir depremzede olarak iyiki chp zihniyetine oy vermemişim.Biz bunların bu karakterde olduğunu biliyoruz

188
67
yanıtYanıtla
Erkan Çaçen:

Ulkemin en pasif,taraftar ruhlu yapısı chp dır.kk geldikten sonra nefret söylemlerine döndü ülkemde canı yanmış kişilerin devletten beklentisi karşılayacağını inandığı şu andaki iktidardır.Adamlar ordan çıkmadı yanliz bırakmadı oradan siyaset yapmak bu ülkenin pis zihniyeti olan chp dir

183
66
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Kılıçdaroğlu bu taraftar kitlesi ile değil seçim kazanmak halı saha maçı kazanamaz.5 yıl boyunca millete cahil makarnacı de sonra gel sandığa bize oy verin de.Yok öyle yağma

175
49
yanıtYanıtla
bekir vural:

Max chp zihniyeti işte yıllar geçsede zihniyet aynı değişmez o yüzden onlara oy yok

145
37
yanıtYanıtla
kadir kara:

zihniyetlerı bozuk allah nedır bıl mezler

104
21
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Şimdi ne oldu,yaptıgınız yardımlar heba oldu.Sevabını yok ettiniz.Bu mudur sizin Islam anlayışınız.Planlarınız çıkar amaçlıymış.Yazık ettiniz ve mahcup olacaksınız.

104
21
yanıtYanıtla
Fatih :

maalesef "Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar" sınız siz.

67
13
yanıtYanıtla
Blackened:

Secime kadar "herkesi kucaklamak" tan bahsedenler seçim sonrası gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Bunların milletle işi yok, sadece ve sadece kendileri var! Yıllarca makarna, kömür muhabbeti yapıp aslinda kendilerini otekilestirdiler.

44
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title