Haberler

Bihter filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle alay konusu oldu

Güncelleme:

Başrol olduğu Bihter filminin galasında kamera karşısına geçen Farah Zeynep Abdullah, dünyaca ünlü bir markaya ait olan kıyafetiyle alay konusu oldu. Abdullah'ın rüküş bulunduğu kıyafetin fiyatı ise 124 bin TL.

Prime Video'da seyirciyle buluşan Taff Pictures imzalı Bihter filminin galası dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapıldı. Filmde annesine inat evlilik yapmış, güç peşinde hırslı bir kadın olan Bihter'i oynayan Farah Zeynep Abdullah, 124 bin TL'lik kıyafetinden dolayı alay konusu oldu.

TARZI BEĞENİLMEDİ

Tercih ettiği kıyafetlerle sık sık adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, Bihter galası için de özel tasarım bir kıyafet tercih etti. Oyuncu; turuncu, altın sarısı ve tül detayların hakim olduğu olduğu kıyafetiyle hiç beğenilmedi. Güzel oyuncunun kıyafetinin fiyatının da 124 bin TL olduğu ortaya çıktı.

DALGA GEÇTİLER

Galada verdiği pozlarla kısa sürede sosyal medyada gündem olan oyuncu için "Uyumadan önce kafamda yaptığım kombinin aynadaki yansıması", "Firdevs Yöreoğlu görse tokatlardı" ve "Aptallık etme sen Bihter Ziyagilsin, böyle giyinilir mi?" yorumları yapıldı.

İşte Abdullah'ın tarzı için yapılan yorumlar...

Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle alay konusu oldu

Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle alay konusu oldu

Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle alay konusu oldu

Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle alay konusu oldu

Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah, gala kıyafetiyle alay konusu oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Farah Zeynep Abdullah Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title