Haberler

    Berfu Yenenler: Verdiğim Güveni Eser Hiç Kötü Kullanmadı

    Güncelleme:

    Star TV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına konuk olan içerik üreticisi Berfu Yenenler, hakkında merak edilenleri Ceyda Düvenci ile paylaştı.

    Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler birbirinden özel konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta Bambaşka Sohbetler'in konuğu içerik üreticisi Berfu Yenenler oldu. Düvenci "Çift terapisi gösterinizi sosyal medyada gördüm gişesi bol olsun ki faydası çok olsun. Bu program için kendini bize nasıl tanıtırsın? sorusunu yöneltti. Yenenler, "Neşeli bir bireyim diyebilirim. Yaşama karşı aktif tutkusu olan ama kendi içinde de durgun ve kendi kendine mutlu, çok fazla da bir arayışta olmayan, çalışkan, üretken bir birey olarak tanımlayabilirim kendimi" cevabını verdi.

    GÜZELLİK YARIŞMASINDAN BAHSETTİ

    Düvenci, Yenenler'den güzellik yarışması dönemindeki düşüncelerinden bahsetmesini istediğinde; Yenenler "Üniversite hazırlık sonunda güzellik yarışmasına katıldım. O dönem kendimce bir arayıştayım çünkü okuduğum bölüm bana uygun değildi, bu kadar akademik çalışma bana göre değildi" dedi. Yenenler, "Güzellik yarışmasından sonra yurt dışındaki güzellik yarışmasına gittim. Yurt dışından döndükten sonra okulumu bitirmek için çabalarken okulun son senesinde Eser'le tanıştım" diyerek ekledi.

    "ÇOK KAVGA EDEN BİR ÇİFT DEĞİLİZ"

    Düvenci, Yenenler'den evliliğinden bahsetmesini isteyerek sohbete devam etti. Yenenler "Eser ile birbirimizi bulduğumuzu düşünüyorum. Tanıştıktan 2 hafta sonra bana evlenme teklif etti. Çok kavga eden bir çift değiliz. Bana kalsa ederiz çünkü ben kavga etmeyi tartışmayı severim. Eser ise çok dingin" dedi. Düvenci "Aranızdaki güven bağı nasıl gelişti?" diye sordu. Yenenler "Ben birini severken güvenmeyi tercih ederim. Verdiğim güveni Eser hiç kötü kullanmadı. Eser çok güvenilir biri ve ben kendimden çok ona güveniyorum. Babalık yolculuğu benim annelik yolculuğumdan daha zordu. Çocukluk anılarında bir baba olmadığı için kendi babasını yaratmaya çalıştı. Çok güzel bir baba yarattı" diyerek ekledi.

    Programın sonunda Düvenci'nin defterine, Yenenler: "İyi ki tanıştık, Sizin gibi senelerce parlamayı diliyorum..." yazdı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Berfu Yenenler Ceyda Düvenci kavga Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title