Haberler

Beren Saat'ten Sezen Aksu paylaşımı! Cumhurbaşkanı'na Hatırla Sevgili dizisinden bir sahneyi hatırlattı

Güncelleme:

Oyuncu Beren Saat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sezen Aksu'ya yönelik olarak, "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz; o dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" açıklamasından sonra sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Saat, "Halka şiirler okuyup, şarkılara söyleyerek duygusal köprü kurarak seçilen Erdoğan'ın bugün 'Dilini koparırız' demesine inanmak istemiyorum" sözleriyle düşüncesini dile getirdi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Şahane Bir Şey Yaşamak adlı şarkısında söylediği "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" cümlesi nedeniyle, ülke gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dün cuma namazını kıldığı camide, isim vermeden Aksu'yu eleştirdi.

"HZ. ADEM EFENDİMİZE KİMSENİN DİLİ UZANAMAZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki çeken şarkı sözüne yönelik, "Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir" dedi.

"SENİ SEVİYORUZ SEZEN"

Oyuncu Beren Saat Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatırla Sevgili dizisinde oynadığımızda hepimiz çok gençtik ve o dizide 'Recep Tayyip' adlı genç, iyi şiir okumasıyla öne çıkan bölümlük karakterdi hikâyemizde. Ben siyaset kadar edebiyat sevdalısı olduğunu düşünürdüm bugüne kadar. Canımız Sezen Aksu'yu susturmanın hepimizin ezbere eşlik edeceği yüzlerce şarkısını, sonraki kuşaklara aktarmamıza engel olamayacağını çok iyi bildiğini tahmin ediyorum. Seni seviyoruz Sezen." ifadesini kullandı.

Beren Saat'ten Sezen Aksu paylaşımı! Cumhurbaşkanı'na Hatırla Sevgili'den bir sahneyi hatırlattı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Sezen Aksu Beren Saat Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (40)

Erdoğan Uslu:

Sen oynadığın sahnelerden utan önce sanat diye yapmadığınız pislik yok. Yarın bir gün çocuklarında izler o sahneleri. Ey gidi ey

401
160
yanıtYanıtla
Ömer Akıllı:

Tiktokdakileride izliyoruz onlar kimin sülalesi peki kardeş

yanıt2
yanıt1
MUSTAFA KAYA:

ADEM PEYGAMBERDEN BERI KAFIR KAFIRLIĞINI,EBU CEHIL EBU CEHILLIĞINI ŞEYTAN ŞEYTANLIĞINI,ONLARIN TARAFTARLARIDA TARAFTARLIĞINI YAPIYOR,ANCAK ÜLKEMIZiN YÜZDE DOKSANI MÜSLÜMAN OLARAK BILINEN MÜSLUMANLARIN ÇOĞU MALESEF UYUYOR ÇOK YAZIK

371
92
yanıtYanıtla
Mehmet:

Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses, Müslüm baba işte bunlar gerçek sanatçılar. Siz nesiniz kimsiniz ki. Kendisine bir de serçe adı takmış peh

208
163
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

bahsettiğin şarkıcılar da; ya Allah'a isyan ediyor. ya da beddua, bunlar doğrumu?

yanıt2
yanıt1
Doğrucu Davud:

Cahil kardeş bak Mahsun Kırmızıgül:Sevdim seni rabbim kadar. Orhan Gencebay:Kaderin böylesine yazıklar olsun. İbrahim Tatlıses: Ben insan değil miyim? Ben kulun değil miyim? Tanrım, dünyaya beni sen attın, çile çektirdin, derman arattın. Madem unutacaktın, beni neden yarattın?” / “Bir Allah'a taptım bir sana taptım! Ferdi Tayfur: Kızdım getirene beni dünyaya, anama babama günahkar oldum. Müslüm Gürses: Yıkılsın minareler açılsın meyhaneler.” / “İsyanım var benim kadere.” / "Rest çektim kadere.

yanıt6
yanıt2
Sansar Selim:

Beren Saat Dijital ortamda istedigin kadar dizi yapabilirsin .Yeterki seni TV de gormeyelim.

188
139
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Senin nasıl bir şey olduğun belli lafa gerek yok..cumhurbaşkanımız çok güzel söyledi ohhhh...

242
77
yanıtYanıtla
boyraz şule:

Evet gerçekten Allah razı olsun cumhurbaşkanınızdan yüreğimize su serpti

yanıt8
yanıt1
Zulkarneyn :

ALLAH'IN isimleri ogreterek ilim verdigi Hz Adem efendimize şeytan " o camurdan, ben ise atestenim,ondan ustunum" diyen zihniyet te, onu savunan da şeytanidir. Ona cahil diyenler kafirdir! Bunlari masum gostermeye çalışan da şeytanın hizmetkârıdir. Bizden gibi görünüp bizden olmayan, "elit ve sanatçı" denen ahlaki değerleri olmayan bu burjuva sınıfı, toplumun ahlakını bozan kesimdir, milletimizin inancına da ahlakına da zihniyetine de uygun değildir! Lanet olsun size! Bizim en kıymetlimiz islamd

241
43
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title