Haberler

Beren Saat Gala Gecesinde Dekoltesini Konuşturdu

Güncelleme:

Güzel oyuncu, 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde yengesini canlandıran Esra Dermancıoğlu'nun filminin gala gecesinde, gömleğinin düğmeleri açılınca frikik verdi.

Galatasaylı Wesley Sneijder'in yenge lakaplı eşi Yolanthe Cabau'nun Mehmet Ali Erbil'le başrolünü paylaştığı Polis Akademisi Alaturka'nın ardından dün Taksim Atlas Sinemaları'nda galası yapılan Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan ve Esra Dermancıoğlu'nun oynadığı "Hayalet Dayı" filminin vizyon tarihi de yeterli sinema salonu bulunamadığı için ertelendi.

BEREN'DEN FRİKİK

Beren Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde yengesini canlandıran Esra Dermancıoğlu'nu galada yalnız bırakmadı. Kısa çoraplarıyla liseli kızları andıran Saat, oyuncu arkadaşı Ayfer Dönmez'le katıldığı gecenin ilerleyen saatlerinde Dermancıoğlu'yla poz verirken diz altı çoraplarını sıyırdı, bu sırada gömleğinin açılan düğmeleri nedeniyle frikik de verdi.

"GELENE KADAR ÇOK ÜŞÜDÜK"

Neşeli haliyle dikkat çeken Saat, "Eminim ki eğlenceli bir film izleyeceğiz. Fragmanını gördüm çok merak ettim. Belçim'in galası da çok soğuktu. Esra'nın ki de öyle, gelene kadar çok üşüdük" dedi.

Eşi Kenan Doğulu'yla ilgili sorulara kahkaha atan Saat "Evet Kenan'sız geldi diye yazarsınız artık" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Dermancıoğlu Wesley Sneijder Beren Saat Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

Aygun:

biri sarkmis bacagini acmis biride yakasini acmis sizin yuzunuzden sapiklar cogaldi FATMAGULUN sucu bellei oldu

26
4
yanıtYanıtla
ali efe:

artık milletin memesini orasını burasını görmek istemiyoruz onların yüzünden bizde günaha giriyoruz yeter artık kapatın mahrem yerlerinizi

23
4
yanıtYanıtla
HAKDAN YANA:

DEKOLTESİYLE KONUŞTURDU DİYOSUNUZ DA ACABA BU HABERCİLERDEN BAŞKA KİMSEYİ KONUŞTURDU MU. . . SİZ KONUŞTURDU DİYE HABER YAPMASANIZ KİMSE KONUŞMİCAK ELALEMİN MAHREM YERİNİ. . . .

24
1
yanıtYanıtla
dogru yola,ne zaman geleceksiniz,,,,?:

Daha bir kac gün önce 97 yasinda bir bayan artist, calgi ve konserle defnedildi, , müslüman usulüne göre degil, , öbür dünyaya nasil yasamissa öyle gitti, , simdi orada hesap veriyor, , bu acilan sacilan bayanlar, , hangi dindendir, cok merak ediyorum, ,

14
10
yanıtYanıtla
erhanın eski aşkı:

kenan sizin bakıp ağzınızın suyu akan yerde sabaha kadar yatyoya la:)

8
12
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

Teshirci haber olmak icin ne yapacaklarini sasiriyorlar

15
1
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Ünlüler de meme göstermek moda oldu. zavallılar. Acıncak haldesiniz

13
3
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

farkındamısınız 100 haberin 66 sı magazin adamlar haklı reklamı or lardan alıyolar

15
0
yanıtYanıtla
emineMobil-ANDROID:

bacaktan igrendim ııyyyy

9
6
yanıtYanıtla
Dr. Mobil-IOS:

Bitecek elbet bu yaşam. Eğlenin ama ölümü sakın unutmayın. Her an Azrail yanınıza gelebilir... Yazık sizin gibi yaratıklara

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title