Haberler

Behzat Ç. geri dönüyor! Yönetmenliğini ve senaristliğini Emrah Serbes yapacak

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Behzat Ç. dizisi ekranlara geri dönüyor. Dizinin yeni bölümleri yazar Emrah Serbes'in "Behzat Ç: Çekiç ve Gül" adlı romanından uyarlanacak. Yönetmen koltuğunda da alkollü araç kullanıp kaza yapan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan Serbes oturacak.

Türkiye televizyon tarihinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Behzat Ç. geri dönüyor. Üç sezon olarak planlandığı ve 'James Bond tarzı' bir karakterin yaratılacağı belirtilen yeni Behzat Ç'de her sezon farklı bir başrol oyuncusu yer alacak.

EMRAH SERBES YAZDI

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziyi, senaryoyu da yazan Emrah Serbes yönetecek.

İKİNCİ SEZONU YAYINLANMAMIŞTI

2011 yılında izleyicilerle buluşan ve 6 sezon sonra ekranlara veda eden Behzat Ç. geçen yaz dijital platform BluTV'de yeniden gösterime girdi. 10 bölümlük sezonun ardından BluTV, dizinin ikinci sezonunun yayınlanmayacağını açıkladı. Erdal Beşikçioğlu'nun bu kararda etkili olduğu iddia edildi. Beşikçioğlu yaptığı açıklamada, kendisine danışılmadan alınan kararlardan dolayı dizide yer almayacağını duyurdu.

SERBES'İN TUTUKLANMASI

Emrah Serbes, üç yıl önce İzmir Torbalı'da ölümlü bir kazaya neden olmuştu. Kazada, Ayhan Özçelik eşi Nilgün Özçelik ile kızları Zeynep Özçelik hayatını kaybetmişti. Ceza davası devam ederken Özçelik ailesinden geriye kalan tek kişi olan Ahmet Mert Özçelik, Serbes'e karşı 4,5 milyon liralık tazminat davası açmıştı. Yapılan yargılama sonrası mahkeme, Serbes'in 1,4 milyon lira tazminat ödemesine hükmetmişti. Mahkeme, tazminat talebinin ret olan kısmına ilişkin ise çıkan vekaletname ücretinin ise Özçelik'in ödemesine karar vermişti. Kaza sonrası ise Serbes tutuklanarak bir süre ceza tutuklu kalmıştı. Serbes, yapılan yargılama sonucu Şubat 2020'de 13 yıl 4 ay hapis cezası almıştı. Karar, mayıs ayında Yargıtay tarafından da onanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Erdal Beşikçioğlu Emrah Serbes James Bond Behzat Ç. BluTV Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (11)

caca:

erdal yoksa boşuna başlatmayın tez elden final sonu

3
1
yanıtYanıtla
Naim:

İnşallah harun da olur

4
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Sakaryalı harunmu la?

yanıt4
yanıt1
Sakaryalı Harun:

Benimi andın Dedem, kulaklarım çınladı

yanıt2
yanıt0
Sakaryalı Harun:

Merhaba Dedem

yanıt2
yanıt0
Sb:

Alkol ve asirihizmet küfür olmasa herkesce izlenir bence

0
3
yanıtYanıtla
LAAAA:

LAA Erdal beşikçioğlu olmassa izlemem izletirmem . .

2
1
yanıtYanıtla
manuel:

adam hapiste deilmi nalaka?

1
1
yanıtYanıtla
İhtiyar bunak yaşlı kurt:

Bu dizi neci seyirciyi güldürür feci loo. Nasıl espiri ama güldünüzmü loo

1
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dedişkom:

Behçet yeğenim yine her tarafı parçalamakmı istiyorsun parçala behçet parçala. Hehhee

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title