Haberler

Bay Yanlış dizisi 14. bölümüyle final yaptı! Özgür ve Ezgi evlilik kararı aldı

Güncelleme:

FOX TV'nin romantik komedi dizilerinden Bay Yanlış, dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin finalinde Ezgi, Özgür'ün restoranına ortak oldu. Öte yandan Özgür, finalde Ezgi'ye evlilik teklifi etti.

Gold Film- Faruk Turgut'un üstlendiği Bay Yanlış ekran macerasını noktaladı. Haziran ayında yayınlanmaya başlayan Bay Yanlış dizisi reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final kararı alındı.

EVLİLİK KARARI ALDILAR

Dizinin final bölümünde yaşadıklarından dolayı Özgür iyice bunalmıştır ve kafasını boşaltmak için soluğu ormanda alır. Ama oradaki yalnızlığı çok uzun sürmez Ezgi, Ozan ve Deniz yanına gelir. Hep birlikte eğlenceli bir gün geçirirler.

Özgür yaşadığı her olumsuzlukta gücünü Ezgi'den almaktadır. Onunla paylaştığı her anda onsuz olamayacağını daha da iyi anlar ve Ezgi'ye evlenme teklifi eder. Ezgi nihayet hayalini yaşamaktadır, gerçek aşkı bulmuştur. Özgür'le sonsuza kadar mutlu olmak için teklifine evet der. Dizi bu mutlu anlarıyla ekran macerasının da sonuna gelmiş oldu.

İşte son bölümden yansıyan bazı kareler...

Bay Yanlı dizisi 14. bölümüyle ekrana veda etti! Özgür ve Ezgi evlilik kararı aldı

Bay Yanlı dizisi 14. bölümüyle ekrana veda etti! Özgür ve Ezgi evlilik kararı aldı

Bay Yanlı dizisi 14. bölümüyle ekrana veda etti! Özgür ve Ezgi evlilik kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Faruk Turgut Gold Film Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (18)

QQ:

500 BÖLÜM DAHİ DEVAM ETSE İÇERİK OLAK BOŞ BİR DİZİ. . HİÇ BİR KONUSU HİKAYESİ YOK

13
2
yanıtYanıtla
Zorkun:

Lanet olsun sizin dizilerinize...aile bağı yok ..zengin yavşamış bir hayat süren zibidiler..ahlaksız muhabbet ve giyimler bu mu lan dizi

12
3
yanıtYanıtla
Haklısın:

Çok zorkuna gitmiş anlaşılan

yanıt0
yanıt0
serap:

bu diziyi izleyenler gerçekten beyin özürlüdür.

8
4
yanıtYanıtla
mert:

dizilerde çok zavallıyız . . o kadar anlamsız saçma sapan para kazanmak için yapılan diziler varki . belgesel izleyin daha eğitici :)

11
1
yanıtYanıtla
Gul:

Bence, komedi ile karışık olduğu için fena değildi, haaaaa.. silah bıçak, öldürme olmadığı için bazılarına sıkıcı gelmiş olabilir.

6
5
yanıtYanıtla
ENİS:

Can Yaman son derece yakışıklı, fakat boşuna şişirilmiş, hormon kaslı'' bir tip. Mesleği de var. Avukatlık. Karşısındaki oyuncu kız tip olarak hem minyon, hem de yaşının daha büyüğü gösteriyor. Senaryo çok sıradan, oyuncular üçüncü sınıf. Gelelim CAN''a. . . Lütfen dikkatli bakın. Birbirinin kopyası tip karakterleri oynayan, ''benim bu dizi de ne işim var ya'' der gibi tripler atan, ekşınlarda alakasız jest ve mimikler sergileyen, kısacası ''PEŞ PARA ETMEZ YETENEKTE BİR OYUNCU''. Kimse kusura bakmas

5
4
yanıtYanıtla
POYRAZ:

Yorumu okuyunca ''Menajerimi Ara'' dizisinden bir sahne izlemiş gibi oldum. Kaliteyi umursamaz bunlar, cebine girecek paraya bakar ancak. ''Kaşe''si hesaba yatıyo mu, tamamdır. Neticede ''absürt diziler''den geçilmiyo ekranlar.

yanıt3
yanıt1
Firat:

Ilk Bölüm kim kiminle olacagi hemen biliyoruz. Senaryo hep ayni. Keyif alamiyoruz ve genel de gereksiz.

9
0
yanıtYanıtla
Avni:

saçma sapan diziler türkiyenin gündemi olmamalı

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title