Haberler

Babasından şikayetçi olan Avatar Atakan: Affetmem mümkün değil

Güncelleme:

2016 yılında Survivor'da şampiyon olan Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan, babası Mehmet Arslan'ın kendisine tehditte bulunduğu iddiasıyla savcılığa başvurdu. 2 Sayfa programına telefonla bağlanan Arslan, "Babamı affetmem mümkün değil" dedi.

Avatar lakaplı milli kick boksçu Çağan Atakan Arslan, öz babası Mehmet Arslan'ın kendisine hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Babasını asla affetmeyeceğini belirten Atakan Arslan, "Bir babanın evladına yapmaması gereken çok çirkin şeyleri yaptı" şeklinde konuştu.

"TEHDİT KONUSUNDA PEK ÇOK ŞEY VAR"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Atakan Arslan, konu hakkında şunları söyledi: "Bizim bu hukuğumuzu bilen biliyor. Ben bu konuda gerekli şeyleri söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulundum. Buradan bir şey söylemek doğru değil. Bir babanın evladına yapmaması gereken çok çirkin şeyler yaşandı. Maddi yardımla alakalı olanlar doğru değil. Tehdit konusunda pek çok şey var. Bu konu hakkında bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Ne kadar kötü olursa olsun sonuçta baban oluyor. Bazı insanlar vardır ya ne olursa olsun babadır diyemezsin ya öyle durumlar var işte. İnsanlar bunu çok iyi anlayamayacağı için bir şey söylemek istemiyorum. ne kadar görüşsem de bazı şeyler olmayınca olmuyor."

Babasından şikayetçi olan Avatar Atakan: Affetmem mümkün değil

"SAVCILIĞA BAŞVURMAK ZORUNDA KALDIM"

"İnsan hiçbir zaman ailesinin kötü ve yanlış şeyler yaptığını kabul etmiyor. Bunlar bir günde yaşanan şeyler değil yıllardır olan şeyler. Babamı affetmem söz konusu değil. 1 değil 2 değil affedilecek şeyler geçti. Başka bir insan belki çözülebilir ama mecburen savcılığa başvurmak zorunda kaldım."

Babasından şikayetçi olan Avatar Atakan: Affetmem mümkün değil

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelen Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışarak spor hayatına yön verdi. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yaptı. Çağan Atakan Arslan aynı zamanda modellik ve mankenlik de yapıyor. Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de "Soldier" olarak ringe çıktı.

Çağan Atakan Arslan'ın güreşteki bitirici hareketleri arasında 'Asker selamı' ve 'F-16' denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında 'Mekanize bağlama' ve 'Cop Lock' vardır. Çağan Atakan Arslan 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlendi ve çiftin 1 çocukları var.

Babasından şikayetçi olan Avatar Atakan: Affetmem mümkün değil

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Arslan Atakan Arslan Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (11)

ömer turan:

hayırsız evlat,

9
29
yanıtYanıtla
programlar:

Keşke aile içindeki problemleri magazin programlarına bağlanarak anlatmasanız.

23
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Kim bilir babası neler yaptıda şikayetçi oldu. Bazı aileler,çocuklarını,sömürüyor.:(

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YARAMAZ EVLAT

3
9
yanıtYanıtla
he he:

Karının sözünden çıkma, adama kuruş verme. . Sonrada affetmem. .

9
3
yanıtYanıtla
ı bir kız:

hemen evlada laf söylemeyin ya. benim babamda annemde mal varlıgını erkek çocuga verdi. kızlara kocaları bakar kafasında şimdi kul hakkı değilmidir bu. yıllarda küfür yedik hakaret yedik ezildik sevilmedik . hep anneler babalar haklı değil

11
1
yanıtYanıtla
Mervenur:

Evet bu zihniyet oldugu sürece de, kadinin ne yazik ki adi yok bu toplumda. Ama ne yazik ki de, erkekleri de yetistiren, onlara yol gösteren de bir kadin. Bu kisir döngü sürer gider. Türk toplumu özellikle son 15-20 yildir büyük bir cöküs icinde. Psikolojik sorunlar, ahlaksizlik, hilekarlik diz boyu. Ne saygi bilir ne Sevgi gösterir olduk. Yakiyor, yikiyor ve yok ediyoruz. Gidisat iyi degil. Allah sonumuzu hayir eylesin.

yanıt7
yanıt2
T.C:

Bu adamın gömleği tişörtü felan yokmu yav,

7
0
yanıtYanıtla
AMAÇ İDEOLOJİK OLSUN:

T. C. booşş booşş yorum yazma o üstünde elbisesi tişört olmadığı resim 2016 yılı Survivor adasında çekilen fotoğraf en alttan ikinci resme bakarsan görürsün kıyafetli resmini haberi okuyorsun bakıyorsun ama yinede O bildik kafa

yanıt0
yanıt0
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Parayı vurunca Tırnakçı akrabalar eş dost ortaya çıkıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title