Haberler

Ayşegül Aldinç ve Bige Önal, Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'a tepki gösterdi

Güncelleme:

Eski MHP'li vekil Ahmet Çakar'ın canlı yayında "Açık toplu içinde kendini gösteriyor, sütyen yok" diyerek Melis Sezen'in kıyafetini eleştirmesine tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Twitter'da birinci sıraya yerleşen konuya bir eleştiri de Ayşegül Aldinç ve Bige Önal'dan geldi.

Eski MHP milletvekili Ahmet Çakar, dün akşam katıldığı bir televizyon programında oyuncu Melis Sezen'in aylar önce bir ödül töreninde tercih ettiği kıyafeti eleştirdi. Çakar'ın sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de peşin sıra gelmeye başladı.

"GÖĞÜS DEKOLTESİ GÖBEĞE KADAR İNMİŞ"

Sosyal medya hakkında konuşan Çakar, Sezen'in kıyafeti için "Geçen gün onları bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sutyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" ifadelerini kullandı.

AYŞEGÜL ALDİNÇ: BEN EZELDEN SUÇLUYMUŞUM

Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Ayşegül Aldinç de genç meslektaşının kıyafeti için yapılan eleştirilere sessiz kalmayan isimlerin başında geldi. Yıllar önce giydiği göğüs dekolteli elbiseli pozunu paylaşan Aldinç "Ben de ezelden suçluymuşum bak" dedi.

Ayşegül Aldinç ve Bige Önal, Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Ahmet Çakar'a tepki gösterdi

BİGE ÖNAL: İÇ ÇAMAŞIRI ÜZERİNDEN AHLAK CETVELİ TUTMAK NE DEMEK?

Genç oyuncu Bige Önal da Instagram hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda "İç çamaşırı üzerinden ahlak cetveli tutmak ne demek? Kimin ne giydiği ile ilgili, ne taktığıyla ilgili, bedeniyle ilgili konuşmak ne demek? Ne münasebet? Toplumun şirazesini kimin ne giydiği değil, üstüne vazife olmadan her konuyla ilgili konuşanlar kaydırıyor" ifadelerini kullandı.

Ayşegül Aldinç ve Bige Önal, Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Ahmet Çakar'a tepki gösterdi

Ayşegül Aldinç ve Bige Önal, Melis Sezen'in kıyafetini eleştiren Ahmet Çakar'a tepki gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ayşegül Aldinç Melis Sezen Ahmet Çakar Bige Önal Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500

Yorumlar (12)

Ütopik Yorumcu:

Haklılık payı çok yüsek adam yanlş bir şey söylemiyor kimsenin giyimine karışmıyor lakin bunu toplumun gözü önünde yaparak gelecek olan nesilin ahlakını bozacak bir durum söz konusu ise orda dikkat edeceksin o zaman herkes çıplak gezsin neden yapmıyor insanlar

79
21
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Aynen katılıyorum Ütopik yorumcu arkadaş. Güzel, mantıklı yorumunuz için tebrik ediyorum.Yaşadığımız toplumun değerleri gözardı edilmeden toplum kurallarına uymak sanatçılar başta, her birey'in görevi olmalıdır.

yanıt29
yanıt2
KARLI DAĞLAR:

Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni! [Mehmet Akif Ersoy]

69
11
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Emrah tosunoğlu, 80 milyona özgürlük tarifimi yapıyorsun ? Demokrasi ve özgürlük bir insana her davranışı yapma yetkisi vermez.Yaşadığımız toplumun değerleri ve kuralları vardır.Bir bayan iç çamaşırını sergilerken, bir erkekte özgürüm diyerek şortunu indirirse rezillik olur.

61
10
yanıtYanıtla
Hayri :

aslında çok dikkati çeken gelişmeler oluyor üniversite festivali engelleniyor bir takım dernek vakıf tipleri valiyi destekliyor başörtülü vali atanıyor adamın biri dekolte uzmanı oluyor kaçaklar kızları çekiyor birileri savunuyor ötekisi iteliyor ha gayret patlatın baombayı olağanustu hal gelsin

11
38
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

tv dizilerinin hepsini kaldırmanız gerek o zaman yapabiliyorsanız önce onu yapın

40
8
yanıtYanıtla
Ismail Aldağ:

Emrah yarın eşinin çocuğunun gözü önünde açık saçık giyinen erkek görürsen hoş görü ile karsilarmisin

41
4
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

git avrupada amerikada giyin böyle kimse birsey demez... türkiyede böyle yapmak dogru degil iste... söyleyincede kötü oluyor... en dogrusunu söylemis eski vekil

14
10
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

hemen karsi cikarlar nede olsa amaclari toplumun ahlakini bozmak agababalarindan öyle aldilar emirleri... soyunun diye... örnegin gülsen gittikce daha soyunuyor sahnede yakinda tüm ciplak cikarsa sasirmayin..simdik bu kadini savunanlar kendi kizlari öyle acik sacik giyinse acaba ne derler ???

13
8
yanıtYanıtla
OZGUNGSMTEKNIK Ozgun:

MAALESEF ET GÖSTERMEK GÜNÜMÜZDE CESURLUK OLMUŞ. YETENEK DEĞİL

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title