Haberler

Ayşe Tolga Yeni Görüntüsüyle Hayranlarını Şaşırttı

Güncelleme:

2014'ten beri beslenme sistemleri, detox, masaj ve vücut terapileri üzerine eğitim alan ünlü oyuncunun kaslı görüntüsü sosyal medyadaki takipçilerini şaşırttı.

Oyunculuğun yanı sıra 2004'ten itibaren beslenme sistemleri, detox, masaj ve vücut terapileri üzerine eğitim alan Ayşe Tolga, sosyal medya hesaplarından verdiği küçük tüyolarla, takipçilerinin hayat kalitelerini arttırmayı amaçlıyor.

FOTOĞRAFI TEPKİ ALDI

Bugün karın kaslarını gösteren bir fotoğraf paylaşan Tolga, "Ben zayıf olmak derdinde değilim; güçlü ve sağlam olmak istiyorum. Kendimi temiz ve sağlıklı yiyeceklerle besleyerek ideal kilomu koruyorum. Kilom, cinsiyetime, boyuma ve yaşımın normallerime uygun. Kas ve kemik yapım sağlam ve güçlü, uykumu düzenli ve yeterli alıyorum. Vücudumun ihtiyacı olan yeterli suyu içiyorum. Bu nedenle aynaya baktığımda kendimi çok iyi hissediyorum. İşte benim için sağlıklı olmak ve güzel olmak bu" notunu düştü.

Takipçilerinin çoğu oyuncunun bu kaslı görüntüsünü beğendiğini söylese de bazıları erkeksi buldu.

Kaynak: Magazin

Ayşe Tolga Magazin Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (5)

MUSTAFA ENES:

KADINLIKTAN ESER KALMAMIŞ YA ABLACIM.SONRA TONLA BOYA İLE ERKEKLERİ KANDIRACAĞIM DİYE UĞRAŞ DUR.GEÇ BUNLARI TEYZEEEE.....

11
2
yanıtYanıtla
bitlisli şeyhmus:

israil gazzeyi yakmış yıkmış ama bizim medya hala bu hanım gibi YAHUDİlerin haberlerini yapıyor. Bize ne kasından masından. Kutlarım iyi yapmış ama bu günlerde olmaz ki bu haber

6
3
yanıtYanıtla
uçmayın.e2008191@hotmail.com:

gazzeye git o zaman birader kılavye kucağında cocola içip cips yiyerek talkım verme .

yanıt0
yanıt0
uçmae2008191@hotmail.com:

hem ayrımcılıktan meshepçilikten bahset hemde sen ayrımcılık yapa yorum yaz oyahudilerin yerinde sen olsan dahasınıda yapardın eminim.

yanıt0
yanıt0
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARmalabadi:

israil gazze düşünen adamın magazin sayfasında işi ne hadi bas git o zaman

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title