Haberler

Avm Gezginleri

Berlin'den ince döndü Altı aydır Berlin'de yaşayan İzel; önceki gün City's'deydi.

Berlin'den ince döndü

Altı aydır Berlin'de yaşayan İzel; önceki gün City's'deydi. "Çok güzel bir albüm yaptım" diyen ünlü popçu, şunları anlattı: "Berlin'de biraz kendime zaman ayırdım, kilo verdim ve çok güzel bir albüm yaptım. Türkiye'ye de üç gün önce geldim..."

Yemek üstü sinema

Yönetmen Yavuz Turgul, önceki gün Kanyon'daydı. Önce mağazaları gezen Turgul, Sosa'da yemek yedikten sonra sinemaya gitti.

Sporunu aksatmıyor

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, formunu korumak için düzenli spor yapıyor. Önceki gün, basın danışmanı Öner Elçioğlu ile birlikte Kanyon'da görüntülenen Güneş; spor sonrası Sosa'da yemek yiyeceklerini söyledi.

Çok iddialı geliyorum

Ziynet Sali; önceki gün City's'deki Victoria's Secret mağazasından alışveriş yaptı. Sali; "Beni kanatlandırıp kalbimi pır pır ettirecek birini daha bulamadım ama iş konusunda yenilikler var. Tarzım, sahnem, şarkılarım bütünüyle yenilendi. Yeni albümde Sıla, Sinan Akçıl ve Yıldız Tilbe'den parçalar var. İddialı geliyorum" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yavuz Turgul Türkiye Berlin İzel Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title