Haberler

Ata Demirer'den "Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun?" sorusuna cevap

Güncelleme:

Bursa Bülbülü filmi ile gündeme gelen başarılı komedyen Ata Demirer, katıldığı programda "Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun?" sorusuna yanıt verdi. Cevap verirken son filmindeki Metin Akpınar ve Zeki Alasya'nın Devekuşu Kabaresi'ne göndermek yapan Demirer, "Bizi nezaket kurtaracak. Daha yumuşak bir dil, mizaha alan bırakacak bir renklilik. Kabarelerini yapabilelim, onlarla büyüdük" dedi.

Ata Demirer'in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü oynadığı Bursa Bülbülü film, Disney Plus'ta izleyiciyle buluştu. Yeni filmiyle gündeme gelen başarılı komedyen, Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" isimli programına konuk oldu.

"DAHA YUMUŞAK BİR DİL VE MİZAHA ALAN BIRAKACAK BİR RENKLİLİK"

Işık'ın "Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun?" sorusunu yanıtlayan Ata Demirer, "O sandıkla benim aramda. Bu tip hayaller kurmuyorum ben, hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Güzel şeyler olsun da çok fazla şey söylemek istemiyorum. Siyaset benim uzmanlık alanım değil, çok cahil kalırım. Bizi nezaket kurtaracak. Daha yumuşak bir dil, mizaha alan bırakacak bir renklilik. Kabarelerini yapabilelim, onlarla büyüdük. Skeçleri pervasızca yapacak bir ortam, bir mizahçının dileği bu olur herhalde" dedi.

Ata Demirer'den 'Nasıl bir cumhurbaşkanı hayal ediyorsun?' sorusuna cevap

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Metin Akpınar Bursa Bülbülü Zeki Alasya Ata Demirer Bursa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (21)

Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Bir ülke Cumhurbaşkanı adil ve herkese eşit mesafede olmak zorundadır. Partili Cumhurbaşkanı ifadesi Cumhur kelimesinin anlamına aykırıdır! Türkiye bu yanlıştan dönmek zorundadır.

87
75
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Öncekiler sözde partisiz cblerdi. Ama memlekete kan kustururlardi

yanıt9
yanıt3
Yusuf Yaşar:

Tayyip erdoganin nasıl bir lider olduğunu onu kaybettikten sonra herkes çok iyi anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. O zaman ah vah demenin faydası olmayacak.

89
61
yanıtYanıtla
Vural Bay:

Puhahassadddddss

yanıt9
yanıt22
ÖNDER ÇELİK:

KİM O YA????????????????????

yanıt3
yanıt8
Fatihan:

Sen laylaylom yap cukkalari götür diye mı...

46
91
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

6-7 cumhurbaşkanı gördüm. Nice basbakan..Öncekileri de okudum. Yaptığı hizmetlerle Ülkemizin cumhurbaşkanı yüzyılın en iyi cumhurbaskanidir...Kim ne derse desin..Türkiye siyasi ve ekonomik tarihi ortada .açıp okuyun...Geçmişe bakmadan, gelecek sekillenemez.

71
63
yanıtYanıtla
İsimsiz Dost:

Yüzyılın en iyi cumhurbaşkanıymış peh, oyüzden mi ekmek kuyruğu oldu millet et alamıyor sıfır araba ne kadar oldu bunu bilmiyor musun? tofaş 5-10 bin iken 100 binlerde dolaşıyor millet sandıkta cevabı verecek Allahın izniyle.

yanıt46
yanıt51
zübükzade:

Aman durduk yere cezaevine girersin gülşeni görmedin mi arkadaşına bi laf etti müebbet alıyordu 34 yıl agır ceza alan adamda pandeni diye ssalınmışken seni atarlar

25
61
yanıtYanıtla
Vural Bay:

Son şans ülkeyi satana değil ülkeye katana verin denenmişin denemesi olmaz abbas yolcu.

21
55
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title