Haberler

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşk yaşamaya başladı

Güncelleme:

Mahkum dizisinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu ile son olarak Masumlar Apartmanı'nda oynayan Aslıhan Gürbüz aşk yaşamaya başladı. Sosyal medya hesabından tatilinden kareleri paylaşan Hacıoğlu, ilişkisi hakkında herhangi bir paylaşım yapmadı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu ile yer aldığı her projedeki başarısıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz'ün aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

BİRLİKTE TATİLE ÇIKTILAR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu, Karadeniz tatilleri sırasında birlikte görüntülendi. Doğa aşığı olan iki sevgili birçok meslektaşı güney sahillerine inerken Karadeniz'in güzelliklerini keşfetmeyi tercih etti ve huzurlu bir tatilin tadını çıkardı. Hacıoğlu, sevgilisiyle çıktığı tatilden kareleri de sosyal medya hesabı Instagram'dan yayınlamayı ihmal etmedi.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşk yaşamaya başladı

EVLİLİĞİ İHANET YÜZÜNDEN BİTMİŞTİ

İsmail Hacıoğlu, 2020 yılında meslektaşı Merve Çağıran ile yasak aşk yaşadığı gerekçesiyle Duygu Kumarki ile evliliğini noktalamıştı. Uzun bir süre aşk yaşayan Çağıran ve Hacıoğlu, bir süre önce ayrıldı.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşk yaşamaya başladı

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşk yaşamaya başladı

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşk yaşamaya başladı

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşk yaşamaya başladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İsmail Hacıoğlu Aslıhan Gürbüz Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Saban Antalyaspor:

Çok karakterli cok başarılı bir oyuncu

7
29
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

sen videosunu bi arastır istersen internetten. ama sizin icin de karakter demek oysa ....

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title