Haberler

Aslı Zen, sesini beğenmediği Selen Görgüzel hedef aldı: Parası neyse verelim söylemesin

Güncelleme:

Sahne aldığı bir mekanda Kayahan'ın "Seni Versinler Ellere" şarkısını canlı olarak okuyan ve performansı hiç beğenilmeyen Selen Görgüzel'e bir tepki de Aslı Zen'den geldi. Bir davette Görgüzel hakkında konuşan Zen, "Sinirlerim bozuluyor. Neyse parası verelim de bu kızcağız söylemesin. Yol yakınken dön bu yoldan" dedi.

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık kariyeriyle de adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz haftalarda bir sahnesinde Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirmiş ancak performansı hiç beğenilmemişti. Birçok ünlü ismin hedefi olan Görgüzel'e bir yorum da Aslı Zen'den geldi.

"PARASI NEYSE VERELİM SÖYLEMESİN"

Bir davette görüntülenen ve ayaküstü 2. Sayfa muhabiriyle sohbet eden Aslı Zen, Selen Görgüzel için açtı ağzını yumdu gözünü. Görgüzel'in şarkı söylememesi gerektiğini söyleyen Zen, "Sinirlerim bozuluyor. Neyse parası verelim de bu kızcağız söylemesin. Güzel bir kız, giyinip süslensin ve kendi sesine göre şarkılar söylesin. Olacak iş mi? Selen Görgüzel bana trilyon verse ona şarkı vermeyeceğim. Talep de gelmişti... Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör benim çok yakın bir arkadaşım. O sebepten de Hamdi Alkan'ın tarafında neleri olduğunu biliyorum. Selen'in de şarkı söylediğini öğrenince bir baktım ama herkes şarkı söylemesin, söyletmeyin. Her püsküllü giyen şarkı söylemesin. Söylediği şarkı Kayahan'ın... Bazen ben bile sesimi güvendiğim halde cesaret edemiyorum. Bu adamın çok emeği var, yazık etmeyelim. Yol yakınken dön bu yoldan.

Aslı Zen, sesini beğenmediği Selen Görgüzel hedef aldı: Parası neyse verelim söylemesinSelen Görgüzel

"TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN EVLENDİM"

Yakın zamanda 3. kez nikah masasına oturan Aslı Zen, ikinci kez çocuk sahibi olmak istediği için evlendiğini ve tüp bebek tedavisi görmeye başladığını söyledi. Anne olmak istediğini söyleyen 45 yaşındaki şarkıcı, "Hastanede nikah olmadan tüp bebek tedavisi yapılmıyor. Bu yüzden de düğün falan yapmadık" dedi.

Aslı Zen, sesini beğenmediği Selen Görgüzel hedef aldı: Parası neyse verelim söylemesin

Aslı Zen, sesini beğenmediği Selen Görgüzel hedef aldı: Parası neyse verelim söylemesin

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Aslı Zen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title