Haberler

    Aslı Enver'in ele ele görüntülendiği iş adamı Berkin Gökbudak'la evlilik kararı aldığı iddiası

    Güncelleme:

    İş insanı Önder Öztarhan'dan ayrılan ve gönlünü bir başka iş adamı Berkin Gökbudak'a kaptıran Aslı Enver'in evlilik kararı aldığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde ele ele görüntülenen çift, yakın bir zamanda birbirlerinin ailesiyle tanışacak.

    Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri, Önder Öztarhan derken, sonunda aradığı aşkı iş adamı Berkin Gökbudak'ta buldu. Çiftin yaz başından bu yana görüştükleri öğrenildi.

    "EVLİLİK KARARI ALDILAR" İDDİASI

    Gazete Magazin'de yer alan habere göre; Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'ın evlilik kararı aldığı iddia edildi. Çiftin, yakın zamanda aileleriyle tanışacağı da öne sürüldü.

    EL ELE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

    Geçtiğimiz günlerde Enver veiş adamı Berkin Gökbudak, Caddebostan'da el ele görüntülendi. Birlikte zaman geçiren ikili, görüntülendiklerini fark etmedi.

    Aslı Enver Hakkında Flaş İddia!

    Aslı Enver Hakkında Flaş İddia!

    Aslı Enver Hakkında Flaş İddia!

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Aslı Enver Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    uCube :

    Murat boz daha çok yakışıyordu. Bu kızın yerinde olsam, kimse ile birlikte olmam tek tabanca devam ederim yola. Zaten şöhretsin, ne gerek var dırdır çekmeye. ;))

    12
    11
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title