Haberler

Aşk yaşadıkları söylenen Adriana Lima ve Emir Uyar, Mikonos'da görüntülendi

Güncelleme:

Son olarak Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima'nın şimdilerde iş adamı Emir Uyar'la birlikte olduğu kesinleşti. Çift, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile Mikonos'ta görüntülenmişti. Aşk yaşayıp yaşamadıkları merak edilen ikili, dün akşam da bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

TÜRK İŞ ADAMIYLA BİRLİKTE

Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan ünlü model Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile samimi şekilde görüntülendi. HaberTürk'te yer alan habere göre; Uyar ve Lima daha sonra bir partiye katıldı. Çift dans ederken görüntülendi. İkili daha sonra da Mikonos sokaklarında paparazzilere yakalandı. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Uyar ile Lima'ya bir arkadaşı da eşlik etti.

METİN HARA SİLMEYE KIYAMADI

Adriana Lima'nın eski sevgilisi Metin Hara şu ana kadar konuyla ilgili açıklama yapmadı. Ancak ayrılıktan sonra da sosyal medya sayfasından kaldırmadığı Adriana Lima fotoğraflarının hala yerinde durması dikkat çekti.

Aşk yaşadıkları söylenen Adriana Lima ve Emir Uyar, Mikonos'da görüntülendi

Aşk yaşadıkları söylenen Adriana Lima ve Emir Uyar, Mikonos'da görüntülendi

Kaynak: Magazin

Adriana Lima Metin Hara Lima Haberler

500

Yorumlar (18)

OBJEKTİF:

Bu ADrianada Ne zevksiz Bir Kadınmış Ya Metin Hara Kim Emir Uyar Kim ya tiplere bak allah aşkına :D

32
2
yanıtYanıtla
KONYALI:

:) BENIM YANIMDAKİNİ GÖRSENDE SEN KİMSİN BU KİM DERDİN BE OBJEKTİF ama GÖNÜL BU SEVDİMİ BİLEMEZSİN BEN KENDİMCE ÖLEYİM:)

yanıt2
yanıt1
dddd:

tip değil para konuşuyor

yanıt7
yanıt0
Tim0135:

Valla bu kadında olayı çözdü Pascal, Hadise vss gibi. Aklını kullanan memleketin tüm kaymağını yiyor,bedavadan sefa yaşıyor, garibanım da 12 saat çalışıyor memleket işkenceye dönüşüyor.

26
0
yanıtYanıtla
:

SANA NE BE MOLOZ. PARA ONLARDA GANİ. YA SENDE. . BOŞSUN

yanıt0
yanıt1
TİMEEEEEEEE:

para var huzur var. sende kıskanma. çalış senin de olsun

yanıt0
yanıt1
ASABİ:

YAŞIM 55 İ GEÇTİ ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ OKUDUĞUM GAZETELER İSMİ DIŞINDA HER ŞEYİ DEĞİŞTİ RUHLARINI TARAFSIZLIKLARINI YİTİRDİLER YALAKA YANDAŞ OLDULAR YAPTIKLARI HABER VE YORUMLARLA MİLLETİ APTAL ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTILAR BU GAZETELER PARA VERİP ALINIP OKUNULACAK GAZETE OLMAKTAN ÇIKTILAR YALAN SÖYLEDİĞİMİ DÜŞÜNÜP BANA İNANMIYABİLİRSİNİZ AMA ŞAHİDİM ÜŞENMEYİP BU GAZETELERİN YILLAR ÖNCESİ YAYINLARINI ARŞİVLERDEN İNCELERSENİZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSINIZ . . . . . . . SÖZ UÇAR YAZI KALIR. . . . .

24
1
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Parası olan düdüğü çalar

20
0
yanıtYanıtla
FMci:

bi ben kaldim adrianayla birlikte olmayan

9
0
yanıtYanıtla
metin:

sen kimsin ki senlen beraber olsun

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title