Haberler

Asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmeyen Bahar Candan, ekonomi dersi verdi

Güncelleme:

Flash TV'de yayınlanan Alsana Haber programında yorumculuk yapan Bahar Candan, "Bir aile 3 bin TL ile nasıl geçinir?" sorusuna verdiği cevapla yine adından söz ettirdi. Asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmeyen Candan, "Dolarla bir şey almayın" dedi.

Yayın hayatına yeni başlayan Flash TV'de yayınlanan Alsana Haber programında ilginç anlar yaşandı. Moderatörlüğünü Seyhan Soylu'nun yaptığı programda yorumculardan Nihat Doğan, Bahar Candan'a bir ailenin asgari ücretle nasıl geçinebileceğini sordu.

"DOLARLA BİR ŞEY ALMAYIN"

Nihat Doğan'ın "Bir aile 3 bin TL ile nasıl geçinir?" sorusu üzerine konuşan Bahar Candan, "Dolarla bir şey almayın, Türk malı alın. İthal ürünlerden uzak durun çünkü onların fiyatları şişiriliyor. Bir ürünün nerede nasıl yapıldığını araştırıp elinin altındaki malzemeleri idareli kullanacak. Ben asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyorum. Yerli malı yurdun malıdır" dedi.

Asgari ücretin ne kadar olduğunu dahi bilmeyen Bahar Candan, ekonomi dersi verdi

Candan'ın sözünün üzerine konuşan şarkıcı Ebru Polat ise "Arkadaşlar asgari ücret 3 bin TL değil. 2 bin 840 TL" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bahar Candan Nihat Doğan Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (6)

cenker :

ortama bak konuştukları konuya bak

74
2
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Flash helal sana yeni tv .Nerede aykırı zat varsa yayın yaptırıyor.Bu karıyla karı demeye bin şahit lazım,belgesel yayınlamayada başlamış bu zat ile.

32
0
yanıtYanıtla
Harun Akdeniz:

ben burada bu arkadaşa değil bunu televizyona şıkırdım giyindirip çıkarana kızarım. hayatla alakası yok ama ekonomi konuşuyor :D fox tv nin habercilik anlayışı ancak bu kadar olur

12
4
yanıtYanıtla
Flankes09:

Fox tv ne alaka bence haberiiyi oku

yanıt1
yanıt0
Fatih :

böyle okuyucuya böyle yorumcu olur işte :D hangi kanal bir daha söyle bakim :D

yanıt0
yanıt0
murat ılgaz:

bahşiş bekler

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title