Haberler

Arzum Onan'dan Ahmet Hakan'ın "feci sıkıcı" eleştirisine yanıt: Gülüp geçtik

Güncelleme:

Oğlu ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Arzum Onan, gazeteci Ahmet Hakan'ın eşi ve kendisine yönelttiği eleştirisine yanıt verdi. Onan, "Gülüp geçtik. Çok fazla konuşulacak bir durum değil" dedi.

Eski manken ve oyuncu Arzum Onan, alışveriş yapmak için oğlu Can ile geldiği Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Onan, geçtiğimiz günlerde gazeteci Ahmet Hakan'ın, "Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti feci sıkıcı" eleştirisi hakkında konuştu.

"GÜLÜP GEÇTİK"

Soğuktan üşüdüğü ve oğlunun koluna girdiği görülen güzel oyuncu, Hakan'ın sözlerine, "Gülüp geçtik. Çok fazla konuşulacak bir durum değil." şeklinde yanıt verdi.

EVLİLİĞİNİN SIRRINI PAYLAŞTI

Eşi ile evliliklerinin sırrını da paylaşan Arzum Onan, şunları söyledi: "Sorunları biriktirmemek, alttan almayı bilmek, sevgi ve saygının yanında, ilişkinin kimyası, karakter uyumu, beklentiler gibi aslında herkesin bildiği kağıt üzerinde doğrular var elbette. Biz tüm bunların ortalamasını almayı başardık sanırım."

Arzum Onan'dan Ahmet Hakan'ın 'feci sıkıcı' eleştirisine yanıt

Arzum Onan'dan Ahmet Hakan'ın 'feci sıkıcı' eleştirisine yanıt

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Arzum Onan Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (59)

Zukzuk:

Ahmet Bakan hakli. Cok sıkıcılar kendisi ile karsilastirildiginda. Bukalemun gibi biridir Ahmet. Renk degil ama her 10 yilda bir taraf ve ideloji degistirir kendisi. Ruzgar nerede Ahmet o yonde savrulur.

98
7
yanıtYanıtla
Muzaffer:

Bu ahmet hakan yediği dayaktan sonra çok değişti doktorlarda herhalde kendi haline bırakın dedi..

96
5
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Sen git de; her gün birbirinin kirli çamaşırlarını ortaya döken, ilişkileri laçkalaşmış, 40 kere ayrılıp barışmış çiftlere sataş. 30 senedir birbirinden vazgeçmeyen insanların huzurunu bozma. Komik oluyorsun farkında değilsin Ahmet Hakan.

95
2
yanıtYanıtla
Dr şipit:

En güzel cevabı vermiş, Gülüp geçtik yani, Seni. Adam yerine koymadık cevap vermeye değmez demiş,

91
3
yanıtYanıtla
FİLOSOF:

Ahmet Hakan kim? Sakalı her iktidarda yön değiştiren bir garip Adem.

77
12
yanıtYanıtla
doğrucu:

tebrikler çok güzel bir tespit acaba ahmet hakan bunları okuyup kendini öğrenirmi

yanıt30
yanıt1
BİRİ:

Sıkıcılıklarını bilemem belki de öyledirler ama topluma kötü örnek oluşturacak en ufak bir haberlerini okumadım ya da duymadım. Arzum Hanım Türkiye güzeli olmasına rağmen hiçbir zaman vücudu ya da ilişkileriyle haber olmadı. Mehmet Aslantuğ ne kadar akıllı ve prensip sahibi bir erkekmiş ki böyle bir eşi elinden kaçırmamış kıymetini bilmiş. Her ikisini tebrik ederim.

74
5
yanıtYanıtla
qorjux:

Ahmet hakan ın eline hangi bayrağı versen onu sallar. Her zaman şampiyon takımı tutan fikirsiz .

75
3
yanıtYanıtla
coni:

en cok uyuz oldugum sey Ahmet hakan gibiler padisahtan cok padisahcilar tam sistem insanlari ruzgar nerden eserse tam olarak ordan hareket ederler. karakter sifir.

73
3
yanıtYanıtla
doğrucu:

dönek insanları konuşmaya bile değmez

yanıt44
yanıt3
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title