Haberler

Arto Dalga, sürekli Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a sert çıktı: Kafayı yedi

Güncelleme:

Sivri dilli eleştirileriyle tanınan Arto Dalga, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında sürekli Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a "İyice kafayı yedi" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Arto Dalga, dün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla programa damga vuran Dalga, Demet Akalın'ı hem sevdiğini söyledi hem de sert bir dille eleştirdi.

"DEMET İYİCE KAFAYI YEDİ"

Geçtiğimiz aylarda sık sık Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a tepki göstermesiyle ilgili konuşan Arto şunları söyledi: "Demet Akalın iyice kafayı yedi. Neden kafayı yedi? Senin 10 milyon takipçin var. Gırgır yapıyoruz, ama 10 milyon takipçi büyük rakam. Şeyma'yı o yüzden savundum. Onunla küs olduğum halde, mahkemelik olduğum halde savundum. Sen Demet Akalın'sın. Biz seni sevelim veya sevmeyelim. Benim 30 yıllık arkadaşım. Sen yerini bilmek zorundasın. Sen güçlü bir kadınsın. Biz seni sevmiyoruz, o ayrı."

Arto Dalga, sürekli Şeyma Subaşı'yı eleştiren Demet Akalın'a sert çıktı: Kafayı yedi

"GÜLBEN ERGEN'İ SEVİYORUM"

Neredeyse her ünlü isim hakkında fikirlerini söyleyen Arto Dalga, programın sunucularından Seren Serengil'in küs olduğu Gülben Ergen için de "Ben Gülben Ergen'i seviyorum, kimse kusura bakmayın. Barışırsanız da siz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay İtalyan mutfağının yemeklerini çok beğendiğini söylemişti. Demet Akalın ise Subaşı'nın bu sözlerine "Ağzının tadını bilsen burnunun b.kunu yerdin" yorumunu yapmıştı. Arto ise Akalın'ın bu çıkışını sürekli giydiği marka kıyafetler üzerinden şu sözlerle eleştirmişti: "Donuna kadar İtalyansın ama Şeyma'yı milliyetçilik üzerinden linç ettiriyorsun. Kızın başına bir şey gelse bunun sorumlusu sensin. Biz o pahalı İtalyan markaları senin sayende öğrendik, Şeyma'dan değil!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Demet Akalın Subaşı Arto Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (12)

sağlık:

ne yalan söyleyeyim arto bu sefer çok haklı. . .

12
0
yanıtYanıtla
Lazoski:

Uuuuuu ne laf soktu süper ya

6
0
yanıtYanıtla
Yağmur metin:

Demete bir bomba

4
1
yanıtYanıtla
ZRong:

Arto demete eksi verdi.

4
0
yanıtYanıtla
koray:

allahınızı severseniz gruba bakın al birini vur ötekine gündemde kalmak için kendilerini parçalıyolar

3
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Arto geçmişte Cem Davranla birlikte katıldığın bir programda bayan bayanı tokatlıyor sizlerde programa malzeme olsun diye formaliten araya giriyorsunuz. o nedenle boş adamsın hem de bom boş.

0
2
yanıtYanıtla
Krot:

Artonun bu olaya bir artısını göremedim.

0
1
yanıtYanıtla
DOMBiLi CEMAL:

Arto''cuuuum, yoksa Guido''yu ortak mi kullaniyorsunuz? Hani bayan dayanismasi deniyor ya adina. . .

0
1
yanıtYanıtla
socar:

değişik, unutuldun lan artık.

0
0
yanıtYanıtla
tosun:

ula dedemde vartoluydu

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title