Haberler

Armağan Çağlayan'dan aşk yaşayan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'a destek: İnsanları rahat bırakın

Güncelleme:

Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile aşk yaşamasının yankıları sürerken Armağan Çağlayan'dan da yorum geldi. İkilinin ilişkisine destek veren Çağlayan "İyi yetişkin aşık olmuş ilişki yaşıyor. İnsanların yakasını bırakın" dedi.

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İlişkinin ortaya çıkmasıyla ikilinin sarmaş dolaş görüntüleri de gündeme geldi. Magazin camiasından büyük yankı uyandıran çift tepki çekerken Armağan Çağlayan'dan destek geldi.

"BİRBİRLERİNİ SEVİYORLAR BİZE NE?"

Yaş farkından dolayı eleştiri yağmuruna tutulan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın ilişkisine saygı duyulması gerektiğini söyleyen Çağlayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Günlerdir bıkmadan, usanmadan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ı paramparça ediyorsunuz! İki yetişkin insan birbirini sevmiş, aşık olmuş, bir ilişki yaşıyorlar. Mutlular... Kimsenin kimseden şikayeti yok. Size ne bu ilişkiden? Size ne ? Bana ne? Hayat onların. Birbirlerini seviyorlar bize ne? Rahat bırakın insanları. Bir huzurla kimse kimseyi sevmesin mi? Bence inadına artık daha çok sevsinler, birbirlerine daha sıkı sarılsınlar. Bırakın yakasını insanların… Yeter da!"

Armağan Çağlayan'dan aşk yaşayan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkına'a destek: İnsanları rahat bırakın

Armağan Çağlayan'dan aşk yaşayan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkına'a destek: İnsanları rahat bırakın

Armağan Çağlayan'dan aşk yaşayan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkına'a destek: İnsanları rahat bırakın

İbrahim Çelik
Haberler.com - Magazin

Armağan Çağlayan Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Çağlayan Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (13)

İsmail Sari:

ünlüler için normal ama normal bir vatandaş olsa kıyameti koparırsınız

66
4
yanıtYanıtla
Sedat Açıkgöz:

kimse onlara karışmıyor onlar yaşadıklarını milletin gözünün içine sokuyor.

63
1
yanıtYanıtla
HACER İlhan:

Rezalet ötesi gerçekten, torunları yaşındaki kızlarla çıkıyorlar. Para olunca çirkin güzel oluyor galiba... Artık şunları sanatçı konumundan çıkarın.

52
2
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Milletin gözüne sokmasinlar yeter. Bizde meraklı değiliz orasına burasina

42
2
yanıtYanıtla
süleyman koç:

armağancım yeminle hiç şeyimiz de değil.. yeterki gözümüze sokmayın, yani bıktık her sayfada her kanalda bu aptalca haberleri görmekten

34
0
yanıtYanıtla
birol atess:

Biz rahat biraktikta hatta umru deil kimsenin nasil performanslari diye surekli karsimizdalar telefonumu birakalim ??

31
1
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

şimdi yeni gündem bumu, Dilber gitti bu hatunmu geldi Allah sana merhamet etsin Yılmaz Erdoğan bu gidişle işin zor gibi görünüyor. Böyle haberlerle ülkeyi yormayın artık Allah aşkına.

21
2
yanıtYanıtla
Abdullah Özdemir:

Beni şahıslar veya isimler ilgilendirmez Peygamberimiz Hz.Muhammed SAV ne yapmış ona bakarım ben Hz.Hatice Annemiz ve kendisi 25 li yaşlarda diğeri 40 ve üzeri dul iki çocuklu olduğu rivayet ediliyor demekki dul ve bekarın yada evlilikte akli baliğ yani buluğ cağına gelmiş iki insan yaşa bakmaksızın evlenmesinde bir sanınca yoktur.

5
9
yanıtYanıtla
Mehmet Altin:

Aynen; bize saadet ve mutluluk dilemek düşer...

6
6
yanıtYanıtla
Gökhan Gülmez:

insan mı. hani nerde

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title