Haberler

Arda Kural, yıllar sonra anlattı: Emret Komutanım çekimlerinde Sarp Levendoğlu bana baskı kurmaya çalıştı

Güncelleme:

Yıllarca sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu Arda Kural, 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emret Komutanım dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, "Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı" dedi.

Emret Komutanım dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan ve uzun süredir psikolojik sorunlarıyla mücadele eden Arda Kural, zor günleri geride bıraktı. TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Arda Kural, bu süreçte yaşadıklarını, kırılma noktasını ve eski rol arkadaşı Sarp Levendoğlu'ndan bahsetti.

"EMRET KOMUTANIM SETİNDE ROL ARKADAŞLARIM BENİ DIŞLADI"

Emret Komutanım dizisinin çekimlerinde yaşadığı zorluklardan bahseden Kural, canlı yayında şunları söyledi: "Çok iyiyim. İçimdeki ve kafamdaki bütün düşünceleri çözdüm. Benim durumum düşünseldi. Hayatta bir şekilde düşmanlar oluyor, ben de böyle şeyleri sevmem. Piyasaya küstüm bu da 10 yıl sürdü. Büyük sıkıntılar yaşadım ama hayranlarım benden vazgeçmedi. Her şeye bir anda yoğunlaşmaya çalışınca kafam çok karıştı. Emret Komutanım setinde rol arkadaşlarım beni bilerek dışladı. Bir çekememezlik oldu herhalde. Beni ezip dışlamaya çalıştılar. O dönem namaz kılmaya başladım. Herkes benim için 'bu havalı ama aynı zamanda dine yöneldi' diyorlardı. Düşmanlar bunu çok kullandı."

Arda Kural, yıllar sonra anlattı: Emret Komutanım çekimlerinde Sarp Levendoğlu bana baskı kurmaya çalıştı

"SETTE NAMAZ KILMAK İÇİN SÜRE İSTEDİĞİMDE AŞAĞILAR GİBİ BAKTILAR"

"Piyasadan alacağımızı alamıyorduk. Dizi tutunca bir toplantı yapıldı ve 'biz ne istersek onu yapacağız. Biz istersek paranızı vermeyebiliriz' demeye başladılar. Ben de buna karşı çıktım. Ben haksızlığa gelemem. İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre. 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla ilk kırılma oldu. Bana 'sen dinci mi oldun' demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim."

Arda Kural, yıllar sonra anlattı: Emret Komutanım çekimlerinde Sarp Levendoğlu bana baskı kurmaya çalıştı

"SARP LEVENDOĞLU ÜZERİMDE BASKI KURMAYA ÇALIŞTI"

Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı. Sarp bana göre biraz aykırı bir tip. Çok rahat davranan biri. Kişisel sınırları ihlal etmemek gerekiyor. Bana karşı sınırlarımı ihlal edecek şekilde konuşmaya başladı. Beni ezmeye çalışıyormuş gibiydi. Üzerimde baskı kurmaya çalıştı. Ben de keskin çizgiler koyunca o da yapımcının yeğeniydi. Beni bilerek yalnız bıraktılar. Psikolojik olarak kırılma noktam orasıydı. Yalnız bırakılınca insan üzülüyor. Sette rol çalmaya başladılar. Öfke bozukluğu yaşayınca psikoloz tanısı ile 20 gün hastanede tedavi gördüm. Özgüvenim zedelendi. Zor günlerin ardından senaryo yazmaya başladım. TikTok'ta 1,5 milyon izlendi. Keyfim yerinde. Savaşı kazandım."

Özel hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Kural, "Hayatımdaki kişi benci değil senci olacak. Ben de öyle olacağım. Kendini beğenmiş olmayacak" dedi.

Arda Kural, yıllar sonra anlattı: Emret Komutanım çekimlerinde Sarp Levendoğlu bana baskı kurmaya çalıştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Arda Kural Tv8 Haberler

500

Yorumlar (10)

ÖMER ÇELİK:

Buda mağduru oynamaya başlamış.

21
183
yanıtYanıtla
TUĞBA ÖZYILMAZ:

umarım guzel faydalı projelerde oynarsınız namaza musade vermeyen patronlardan ve dıne saygısı olmayan ınsanlardan nefret edıyorum ya lafa geldımıde ozgurluk falan fılan demokrası derler

125
10
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

Tamda anlatmak istediğim buydu.

yanıt7
yanıt0
Muammer Mizrak:

Allah insanında doğrusuyla karşılaştırsın kıskanç insan kendini bitirir sağlık dilerim arda bey

114
4
yanıtYanıtla
A B:

Toplulukta biryerlerde yumuşak başlı göründün mü işte ondan sonra ezmeye çalışıyorlar asla böyle görünmeyeceksin

99
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Allah müslümana ibadetlerinde zorluk degil kolaylik vermis durum yer uygun degilse namazin kazasi var degilmi ayrica bizim ülkemizde herhangi bir patronun namaza karsi cikacagini tahmin etmiyorum ben kapalicarsida calisirken hristiyan patronum bile beni cuma namazina gitmeye tesvik ediyordu almanyada 35 yil calistim ordada bir zorluk cekmedim ben bu kisiye pek inanmadim.

6
78
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

Bunların hayatı yalan

yanıt5
yanıt15
Kanal Tube:

Ben de sana pek inanamadım, namazın kazası olmaz! Savaşta bile kılmışlar, kaza diye kılınan “Allah cc kabul eder inşallah” manasında kılınan namazdır…

yanıt0
yanıt0
Ahmet Gündoğdu:

ne ağladın sende be,herkes dışlıyorsa hata sendedır,mutlaka bir şey yapmışsın ki..

0
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

sende herkese çamur atıyorsun.şizofren..

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title