Haberler

Arap dünyasının Tarkan'ı Tomy Omran beyin kanserinden hayatını kaybetti

Güncelleme:

Arap dünyasının Tarkan'ı olarak bilinen Tomy Omran beyin kanserine yenik düşerek 36 yaşında hayatını kaybetti.

Megastar Tarkan'a olan benzerliği ile şaşırtan Suudi şarkıcı Tomy Omran bir süredir mücadele ettiği beyin kanserine yenik düştü.

BEYİN KANSERİNE YENİK DÜŞTÜ

Arapların Tarkan'ı olarak ünlenen ve bir dönem Türk televizyonlarına da konuk olan Tomy Omran sevenlerini yasa boğdu. Ses sanatçısı Onur Akay, Tomy Omran'ın, beyin kanserinden hayatını kaybettiğini duyurdu.

Arap dünyasının Tarkan'ı Tomy Omran beyin kanserinden hayatını kaybetti

"2 AY YOĞUN BAKIMDA KALDI"

Akay, genç yaşında hayata veda eden genç şarkıcı için "İstanbul'da yaptığı 'Angel in the Sky' adlı şarkısı ile Avrupa'nın en iyi 40 müzik listesinde de yer alan Suudi şarkıcı ve Arapların Tarkan'ı olarak tanınan Tomy Omran'ı, 36 yaşında beyin kanserinden kaybettik. Annesi Türk olan Tomy, 2014 yılında Türkiye'ye geldiğinde tesadüfen kendisi ile bir canlı yayına konuk olduk ve bana olan hayranlığını açıklamıştı. O gün benimle çekildiği fotoğrafı sosyal medya adresinden "With the great Turkish singer Onur Akay" yazarak paylaşınca ise, tüm Arap medyasında haber olmuştuk. Tomy, bir canlı yayına ise Tuba Büyüküstün'le katılmıştı. 2 ay yoğun bakımda kalan Tomy Omran Suudi Arabistan'da toprağa verilmiş. Mekânı cennet olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

Arap dünyasının Tarkan'ı Tomy Omran beyin kanserinden hayatını kaybetti

TOMY OMRAN KİMDİR?

Tomy Omran, 10 Mart 1983 yılında ABD'nin Kaliforniya eyaletinde dünyaya geldi. Babası Suudi annesi ise bir Türk olan şarkıcı Amerika'da büyüdükten sonra Fransa'da yaşamaya başladı. Daha sonra Suudi Arabistan'a yerleşen Tomy Omran, Mühendislik Fakültesi'nden mezun oldu. Müzik kariyerine başlamak için Mısır'ın başkenti Kahire'ye giden Tomy Omran, Cezayirli şarkıcı Warda Al-Jazairia ile ilk albümünü çıkardı.

Arap dünyasının Tarkan'ı Tomy Omran beyin kanserinden hayatını kaybetti

Verdiği cesur pozlarla Arap medyasında adından sıkça bahsettiren Omran, kısa süre sonra Arapların Tarkan'ı olarak ünlendi.

2014 yılında Türkiye'ye gelen Tomy Omran, Arap basınına Tuba Büyüküstün ve Onur Akay'ın hayranı olduğunu açıkladı. Türkiye'de Sinem Yıldız başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin televizyon programlarına da konuk olan Tomy Omran, İstanbul'da 'Angel in the Sky' adlı şarkısını yaptı ve piyasaya çıkararak Avrupa'nın en iyi 40 müzik listesinde de yer aldı. Mısır'da yaşayan şarkıcı, İstanbul'da da uzun süre yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Akay Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (17)

Okie Dokie:

Bu ne lan böyle erkek mi kadın mı? Bizim güngören''de gece yalnız yürüyemez bu. offf offff.

153
45
yanıtYanıtla
.:

Tomy harika bir sanatçıydıTomy harika bir sanatçıydıbiraz saygı gösterAsistanının selamı ile . . . . Belçika''dan Kris. Asistanının selamı ile.

yanıt1
yanıt4
Kris:

biraz saygı gösterTomy saygın bir sanatçıydı. . Asistanının Kris''in selamları ile

yanıt2
yanıt1
muhaymin:

gözlerine karı gibi sürme çekmilş, bu ne biçim adam

126
44
yanıtYanıtla
adımı yazdım:

sürme çekmek sünnet değil miydi ?

yanıt17
yanıt46
kok kömürü:

günaha giriyorsun, peygamber efendimizde sürme çekip saç uzatmıştır

yanıt20
yanıt41
SUNA:

sürme sünnettir ölü arkasından konuşmak günahtır sanırım Müslüman değilsin ya da dinini bilmeden yaşıyorsun muhaymin. Allah ıslah etsin kardeşimizde nurlar içinde yatsın ne yaptıysa yaptı nasıl yaşadıysa yaşadı hesabını bize vermeyecek Allah''ın huzurunda verecek

yanıt2
yanıt1
Vatandas:

Adini ilk defa duydum allah rahmet etsinde bize ne elin arabindan bu haber olacak nitelikte bir haber degilki yani turkler ilgilenmez .

74
10
yanıtYanıtla
account:

ALLAH rahmet eylesin

31
0
yanıtYanıtla
DUYGUSAL:

ALLAH rahmet eylesin

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title