Haberler

Angelina Jolie ve Bradd Pitt'in kızları Shiloh, cinsiyet değiştiriyor

Güncelleme:

Ayrılıkları ile hayranlarını üzen Angelina Jolie ve Bradd Pitt'in kızları Shiloh Jolie Pitt'in cinsiyet değiştirmek için hormon tedavisi gördüğü iddia edildi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızları Shiloh Jolie Pitt'in cinsiyet değiştirme tedavisine başladığı iddia edildi.

Hollywood'un gözde ikilisi Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin 6 çocuğu var. Çiftin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh Jolie Pitt için yeni bir iddia ortaya atıldı.

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Küçük yaşlarından beri diğer kardeşlerinden farklı bir tarz çizen Shiloh'un cinsiyet değiştirme sürecini hormon tedavisi almaya başlayarak başlattığı iddia edildi.

Angelina Jolie ve Bradd Pitt'in kızları Shiloh, cinsiyet değiştiriyor

"ERKEK KIYAFETİ GİYİP, SAÇLARINI DA ERKEK GİBİ KESTİRİYOR"

Shiloh küçük yaşlarından bu yana erkek kıyafetleri giyip saçlarını da erkek gibi kestiriyor. Çift daha önce kendilerine yöneltilen bir soruya kızlarının böyle bir karar vermesi durumunda sonuna kadar arkasında olacakları yönünde cevap vermişti.

Angelina Jolie ve Bradd Pitt'in kızları Shiloh, cinsiyet değiştiriyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Shiloh Jolie Pitt Angelina Jolie Brad Pitt Hollywood Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

xyz:

Aslı aslına, nesli nesline hu. . . Rabbim neslimizi bunların şerrinden muhafaza eylesin. .

19
0
yanıtYanıtla
mehmet:

kes lan hasta, İnsanlar kusursuzmu yaratılmıştır, kız ruhu varsa bedenin erkekse değiştirirsin, bitti, fazla konuşmada uza yobaz, sen kim Allah adına karar vermek kim, bunlarda nasıl genetik hata olduysa sizin gibilerdede aynı hata devam ediyor, salak geldiniz salak gideceksiniz, akıl nakli yokki düzelesiniz. . .

yanıt1
yanıt6
Vatandaş:

Ya iyi de çocuğun daha küçükken bile üstünde erkek kıyafetleri var. Şimdi bunu isteyen çocukmu anne babasının eserimi derseniz ebeveynler suçlu derim...

11
0
yanıtYanıtla
sibel:

şaşırmadık böyle bir aileyede böyle bir çocuk yakışırdı zaten

4
7
yanıtYanıtla
kani akdemir:

aile yapısıyla oynuyorlar önce ailerini bozdular özgür yaşam adı altında LGBT yi özendiren yaşam tarzını millete empoze ediyorlar sonrada bu hale geliyor insanlar. Ne yazık ki bizim gibi az da olsa muhafazakar aileleri ve toplumumuzu da bozup kendilerine benzetmek için müthiş bir tuzaklar silsilesiyle türkiye ve türk toplumuna da kendi yaşamlarını bizim medya tv internet vasıtasıyla bizide bozmayı amaçlıyorlar.

9
0
yanıtYanıtla
Neva:

Bu hormon takviyesini eksik olan kadınlık hormonu olarak yapsalar ya. Bir resimde kızın elinde bebek vardı. Belki de normal bir kızdı , cinsiyetsiz yetistiriyorlar çocuklarını. Ve çocukların cinsel gelişimini bozuyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Kucucuk cocukları ne hale getirdiler.Yaziklar olsun

5
0
yanıtYanıtla
Anka:

kız babası gibi olmak istiyor cinsiyet değişikliği istemesi ondan

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Annesi gençken çekik gözlü nereli olduğunu unuttum bir kadınla ilişki yaşamıştı . Yani annede ozamanlar bir eşcinsellik vardı annede geçmiştir annesinde bunun kendinden kaynaklandığını bildiği için kızının üstüne gitmedi

yanıt7
yanıt1
KERİMCAN:

Çok şaşkınız. Peki o küçük ayrıntıyı nasıl ekleyecekler? Hadi eklediniz çocuk büyüdükçe büyüyecek mi yoksa küçük nü kalacak? Sahi onun organ nakli oluyor mu?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title