Haberler

Angelina Jolie, "Brad'i protesto etmek için soyundum" deyip çıplak poz verdi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, bir dergi için kamera karşısına geçti. Dergi için çıplak pozlar veren Jolie, "Brad'i protesto etmek için soyundum" dedi.

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, Solve Sundsbo'nun çektiği fotoğraflarla Harper's Bazaar dergisine kapak oldu. 44 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jolie, dergi için üzerine bir tül giyerek çıplak poz verdi.

Röportajda Brad Pitt ile ilgili de konuşan Jolie, "Çocuklarım 18 yaşına girer girmez farklı ülkelerde yaşamayı çok istiyorum ama şu anda babaları nerede yaşamayı seçiyorsa ben de o ülkede yaşamak durumundayım" ifadelerini kullandı.

ÇIPLAK POZLARI PROTESTO İÇİN VERMİŞ

Öte yandan dünyaca ünlü oyuncu verdiği pozlar ile ilgili olarak ise eski eşi Brad Pitt'i protesto etmek için bu şekilde kamera karşısına geçtiğini söyledi.

BRAD BİTT'TEN 2016 YILINDA BOŞANMIŞTI

Angelina Jolie, 2014 yılında evlendiği aktör Brad Pitt'ten 2016 yılında boşanmıştı. Çiftin ayrılık nedeniyle ilgili pek çok iddia atılmıştı. 44 yaşındaki altı çocuk annesi Jolie, Awards Chatter'a verdiği röportajda "yaşanmışlıkların" Brad Pitt ile ayrılmalarına sebep olduğunu itiraf etmişti.

Angelina Jolie, 'Brad'i protesto etmek için soyundum' deyip çıplak poz verdi

Angelina Jolie, 'Brad'i protesto etmek için soyundum' deyip çıplak poz verdi

Angelina Jolie, 'Brad'i protesto etmek için soyundum' deyip çıplak poz verdi

Angelina Jolie, 'Brad'i protesto etmek için soyundum' deyip çıplak poz verdi

Angelina Jolie, 'Brad'i protesto etmek için soyundum' deyip çıplak poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Angelina Jolie Brad Pitt Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (24)

Black sword:

Yazarkasa fırlatan esnaf Eceviti özlemiş, daha durun bakim neleri özleyeceksiniz hüloğlar,herkes hak ettiği gibi yönetilir, ekonomi eyi olduğu için, teğet geçtiği için insanlar can sıkıntısından intiharlar ediyor, tıpkı Finlandiya gibi!

216
5
yanıtYanıtla
Yazarkasa:

Sıkıyorsa şimdi bu devirde yazarkasa fırlatsın esnaf! hemen içeri tıkarlar hiç sorgulamadan. Hadi yap bakalım yapabiliyormusun?

yanıt33
yanıt4
ACIMIŞ:

Hoştttt

yanıt3
yanıt92
123:

Acımış rumuzlu 20 yıldır acıya doymadınmı dingil niye kendine hitap ediyon, alıştınmı yoksa hoştlanmaya?!

yanıt59
yanıt1
vatandaş.:

hadi sen yanlış yere yorum yazdın anladık pepi yorumunu beğenen 217 kişiye ne diyeyim ben biraz az için içkiyi fazla kaçırmışsınız. .

yanıt7
yanıt54
Kuzey yıldızı:

Es deli gönlüm es,gittiğin yere,hazan rüzgarları ile...

37
0
yanıtYanıtla
zzz:

yaşlandıkça guzelleşen değil çirkinleşen bir kadın

17
8
yanıtYanıtla
MMM:

Sen güzelden anlasan, 8 ok böcegini öper hep omuzunda gezdirirdin.

yanıt3
yanıt3
avni:

güzel tam benlik

19
6
yanıtYanıtla
ziyaa:

Beni de protesto et Angelina! Sana bayılıyorum.

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title