Haberler

Altın Küre Ödül töreninde şıklıkları ile göz kamaştırdılar! Jennifer Lopez rakiplerini gölgede bıraktı

Güncelleme:

Altın Küre Ödülleri, görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Hollywood grevlerinden dolayı 2024'e ertelenen ödül töreninde ünlü isimler göz kamaştırdı. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez pembe gül detaylı elbisesiyle rakiplerini gölgede bıraktı. İşte 2024 Altın Küre Ödül töreninin en şık yıldızları.

Hollywood grevlerinden bu yana ilk kez düzenlenen Altın Küre Ödül töreni Beverly Hilton'da yıldız isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Birbirinden şık kıyafet giyen ünlü isimler kırmızı halıda adeta göz kamaştırdı. Törende pembe elbisesiyle boy gösteren Jennifer Lopez, pembe gül detaylıelbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

2024 Altın Küre Ödül töreninin en şık yıldızları;

Altın Küre ödüllerinde şıkları ile göz kamaştıran 114 yıldızRosamund Pike

Altın Küre ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Hunter Schafer: Hunger Games basın turundaki muhteşem giysileriyle tanınan Hunter Schafer, Altın Küre için özel yapılmış pembemsi bir Prada elbisesiyle karşımıza çıktı.

Altın Küre ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Natasha Lyonne: Natasha Lyonne, 2023 Bahar/Yaz podyumundan bir Schiaparelli tasarımı giydi.

Altın Küre ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldızDua Lipa

Altın Küre ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Da'Vine Joy Randolph: Da'Vine Joy Randolph, Alexander Payne'in komedi-draması The Holdovers'daki rolü ile kadın yardımcı oyuncu dalında ilk Altın Küre ödülünü kazandı.

Altın Küre ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Jennifer Aniston: Jennifer Aniston, kırmızı halıya yeni bir saç modeli ile adım attı.Ünlü oyuncu, siyah straplez elbisesi, etek kısmındaki desenli boncuk detayları ile sade ve zarif bir görünüm sergiledi.

Altın Küre Ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Greta Lee: Greta Lee özel tasarım olan elbisesi, göze çok hoş görünüyordu.

Altın Küre Ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Taylor Swift: Taylor Swift, parlak gümüş elbiseleriyle tanınmıştı, ancak törende Yeşil metalik elbisesiyle alışılmış tarzının dışına çıktı.

Altın Küre Ödüllerinde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Natalie Portman: Natalie Portman'ın güzelliği klasik bir tabloya benzetilir. Ünlü oyuncu parlak boncuklu elbisesi ile adeta göz kamaştırıyor.

Altın Küre ödüllerinde şıkları ile göz kamaştıran 114 yıldızOprah Winfrey

Altın Küre ödüllerinde şıkları ile göz kamaştıran 114 yıldız

Julia Garner: Julia Garner,tercih ettiği kıyafetle resmen parladı ve iki adet askıya benzeyen düşük kesimli elbisesiyle, kırmızı halıda boy gösterdi.

Altın Küre ödüllerinde şıkları ile göz kamaştıran 114 yıldızAyo Edebiri

Altın Küre ödüllerinde şıkları ile göz kamaştıran 114 yıldızJulianne Moore

Altın Küre Ödül töreninde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldızCarey Mulligan

Altın Küre Ödül töreninde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Jennifer Lopez : Dünyaca ünlü şarkıcı 2024 Golden Globes kırmızı halısında şıklığı ile dikkat çekti. Yıldız şarkıcı pembe elbisesiyle rakiplerini geride bıraktı.

Altın Küre Ödül töreninde şıklıkları ile göz kamaştıran 14 yıldız

Margot Robbie : Güzel oyuncu geceye Barbie stiliyle damga vurdu.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Jennifer Lopez Hollywood Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title