Haberler

Altın Kelebek'te Cem Davran'ın "Tuvalet Camı" Göndermesi Hande Ataizi'ni Çıldırttı

Güncelleme:

Altın Kelebek ödül töreninde Cem Davran'ın "Tuvalet camı" göndermesine sinirlenen Hande Ataizi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Benim üzerimden prim yapma" dedi.

Dün akşam yayınlanan Altın Kelebek ödül törenlerine oyuncu Cem Davran'ın yaptığı oyuncu Hande Ataizi'ne yaptığı 'tuvalet camı' göndermesi damga vurdu.

"AKLIMA NEDENSE TUVALET CAMI GELDİ"

Gecenin sunuculuğunu son dönemin genç oyuncularından Ayça Ayşin Turan'la birlikte gerçekleştiren Cem Davran, Turan'ın Ruhsar dizisinin jenerik şarkısını söylemesi üzerine Cem Davran o dönem dizide partneri olan Hande Ataizi'nin bir gece kulübünün tuvalet camında sıkıştığı görüntülere gönderme yaparak "Aklıma tuvalet camı geldi nedense" şeklinde bir açıklamada bulundu.

HANDE ATAİZİ SESSİZ KALMADI

Salonda gülüşmelere yol açan bu espriden kısa bir süre sonra Hande Ataizi sosyal medya hesabı üzerinden Ruhsar dizisindeki partneri Cem Davran'a göndermede bulundu.

"RUHSAR'IN RUHUNA TERS"

O dönemden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Hande Ataizi altına da; "Yağmurlu bir günde, sen Cem Davran kalk, dizinin yıllarca yayınlandığı kanalın sunuculuğunu yap sonra da güzel anılarla değil de başkaları üzerinden prim yapmaya çalış. Ruhsar'ın ruhuna ters" notunu düştü.


TUVALET CAMI OLAYI NEDİR?

Oyuncu Hande Ataizi, 1999 yılı haziran ayında burnundan estetik operasyon geçirmiş ve bandajlı haliyle görüntü vermemek adına Bodrum'da gittiği bir mekanın tuvalet camından çıkmak istedi. Ancak 5-6 metre yükseklikteki tuvalet camından aşağıya atlayamayan Ataizi geri de dönemeyince orada sıkışmış ve gazetecilere yıllarca konuşulacak görüntüleri vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Ataizi Cem Davran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (7)

Bİ BİTMEDİNİZ:

HERŞEY KADER demiş ki ''ruhsarda cennete gidip bacaklarıyla ehli sünnet erkeklerimizi tahrik eden bu kadın gerçekte cehennemin en alt katında yanacak. ''Olmayın kardeşim nefsinize hakim olun, saçtan olursunuz, kıldan olursunuz, bacaktan olursunuz, küçücük çocuktan olursunuz, attan, eşekten, damacanadan olursunuz. İnsanlar sizin nefsinizin vereceği hesap yüzünden sizin istediğiniz şekilde yaşamaya mecbur mu?

17
1
yanıtYanıtla
mahmut:

birbirleriyle kanka değil mi bunlar. Niye laf atmıslar birbirlerine anlamadım. Yıllarca severk izledigimiz diziydi ruhsar. Tekrar koysalarda yine izlesek.

1
5
yanıtYanıtla
MİLLET:

sizin sanıtınız batsın . . . .

6
0
yanıtYanıtla
Doktor necip:

Bu camianın dostluğu bu kadar işte. Bugün sarmaş dolaş program yaparlar yarın birbirlerinin kuyusunu kazarlar. Kaldiki ikisinide sevmem. Hele cem davran tam itici. Bunları yıllarca izledik bide

4
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Ay espri yapmış.. büyütülecek bi durum yok

1
1
yanıtYanıtla
Nürnberg:

Bu altin kelebek de hic adam gibi sunucu cikarmiyorlarmi. . .

0
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

bu sıkışma olayını hayal meyal hatırlıyorumda hande ataizi nin neden alındığını anlamadım :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title