Haberler

Ali Taran'ın Evlilik Tarihi Belli Oldu

Güncelleme:

Ünlü reklamcı Ali Taran, 18 Mart'ta evleniyor. Taran, bir süredir Doğuş Radyo Projeler Müdürü Beyza Karaoğlan ile aşk yaşıyor.

Daha önce başından iki evlilik geçen ünlü reklamcı Ali Taran, bir süredir Doğuş Radyo Projeler Müdürü Beyza Karaoğlan ile aşk yaşıyor. Ünlü reklamcı Ali Taran, 18 Mart'ta evleniyor.

ARALARINDA 20 YAŞ VAR

Çift, 18 Mart'ta Ali Taran'ın Tarabya'daki evinde nikah masasına oturacak. Aralarında 20 yaş fark bulunan Taran ile Karaoğlan, nikaha az sayıda tanıdıklarını çağırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Karaoğlan Ali Taran Doğuş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (27)

YilmazMobil-IOS:

Karin kanser diye hemen genc bir kizla evlenmen buyuk hataydi

20
0
yanıtYanıtla
miyuMobil-ANDROID:

bu uyuzla kim evlenir galiba para var

14
2
yanıtYanıtla
MİYU:

Sende oda yok belli sürünüyosunyaşamına son ver kurtul.

yanıt3
yanıt12
Kara DayiMobil-IOS:

Yine kimin eskisisini aliyorsun ,ünluler

12
1
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Babasi yasindaki adamla evlenmse ne olur evlenmese ne olur. Parasini yer, ondan sonrada firlatir.

11
2
yanıtYanıtla
cehennemMobil-ANDROID:

yatacak yeriniz yok. zavallı yaratıklar. yazık size. Eski eşinin de ahını aldın....

11
0
yanıtYanıtla
Ceylin:

Bu adamla hala evlenmek isteyen varmı ya buna nasıl güveniyor bu kadın

9
1
yanıtYanıtla
CEYLİN:

Sen kendine güven belli ki ailen bile sana güvenmiyor.

yanıt3
yanıt0
Ceylin:

Belli ki senin kendine güvenin yok bir başkasının adını kullanarak yazdığına göre benim adımı kullanacağına kendi adını yaz ne olduğun belli olsun

yanıt0
yanıt0
Nur:

Evlen boşan evlen ohh ne güzel bunların hayatı böle...

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title