Haberler

Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri final yapıyor

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları'nın ardından Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizisi için de final kararı alındı. Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölümde, Aldatmak ise 71. bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Yaz sezonunun gelmesiyle kanallar da diziler için devam ya da final kararı vermeye başladı. ATV ekranlarında Ateş Kuşları'nın ardından Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizilerinden de kötü haber geldi.

BAŞROLLERİNDE USTA İSİMLER YER ALIYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerinde Vahide Perçim, Yeşim Salkım, Ercan Kesal, Yusuf Çim ve Cem Bender gibi isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisi 30 Mayıs'ta yayınlanacak olan 71. bölümle ekran macerasını noktalayacak. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş ve Mustafa Üstündağ'ın başrol olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ise 68. bölümüyle final yapacak.

Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri final yapıyor

KARDEŞLERİM VE KURULUŞ OSMAN DEVAM EDECEK

Yine ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları için de 54. bölümde final yapma kararı alınmıştı. Bir değişiklik olmazsa yeni sezonda ATV ekranlarında devam edilmesine karar veren diziler Kardeşlerim ve Kuruluş Osman oldu.

Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri final yapıyor

Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri final yapıyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Kuşları Aldatmak Dizi Atv Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı?
500

Yorumlar (11)

pusatalfa:

Bu dizileri izleyen insanlara hayret ediyorum

156
16
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Belgesel koysalar sldaha iyi ne bu sacma sapan diziler inan dizi gordugumde hizla kanal degistiriyorum yayinlqlamasalar daha iyi

93
10
yanıtYanıtla
Murat Celik:

vallahi Oktay Kaynarca'nın son dizisi berbat diziyle bir alakası yok

85
10
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz'ı boşuna yayından kaldırdılar, yerine bu boş diziyi koydular böyle bir dizinin bu kadar sürmesi bile enteresan, 5 bölümde final yapması gereken diziyi ha bugün tutar ha yarın tutar diye bu kadar zaman beklediler. Boş bir diziydi. Bunlar bu kafayla giderlerse, Arka sokaklar 10 sene daha gider.

yanıt40
yanıt2
Gurban Bayramov:

Mafya dizilerini genelde aksiyon için değil de içindeki konuşmaları için izlerim. Metin yazarlarının çok kaliteli olması gerekir. Mafya dizileri konusunda en iyi senarist Raci Şaşmaz'dır. Onun kaleminden çıkmayan mafya dizileri final yapmaya mahkûmdur.

55
7
yanıtYanıtla
Elnure Resulova:

Kuruluş osmanda final yapsın artık bıktık

24
5
yanıtYanıtla
Elnure Resulova:

Kardeşlerim neden final yapmıyo daha kimin ölm?yini bekliyolar

20
0
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

Kürtlar vadisi ni izlerdik bunlar çok ilgimi çekmiyor

19
0
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Dizi olmas ise hayat olmaz

1
5
yanıtYanıtla
Kadiriye ülkü Dilci:

Ben bu cihana sığmazam aldatmak final olmasın bir şans daha verin kardeşlerim hani final olucaktı vazmı geçtiler

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title