Haberler

Aktörlerin Kadın Hali

Ünlü aktörler, yer aldıkları filmlerde şekilden şekle, kılıktan kılığa girmek zorunda kalıyor.

ADAM SANDLER

Komedileriyle ünlü olan Adam Sandler geçtiğimiz yıl 'Jack & Jill' isimli filmin senaryosu gereği kadın kılığına girdi. Filmde, Noel tatili için kendisini ziyarete gelen ikiz kız kardeşinden kurtulmaya çalışan bir adamı canlandıran Sandler'ın oyunculuk performansı büyük beğeni toplamıştı.

JOHN TRAVOLTA

Tecrübeli aktör, 2007 yılında vizyona giren 'Hairspray' isimli filmde bir kadını oynamıştı. Travolta canlandırdığı 'Edna' karakteri için, "Sophia Lauren'in aşırı kilolu hali" demişti.

JOHN TRAVOLTA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

KIEFER SUTHERLAND

'24' dizisinin yakışıklı oyuncusu Kiefer Sutherland, arkadaşıyla girdiği bir iddiayı kaybedince geçtiğimiz yıl 'Late Show'a kadın giysileri içinde katılmıştı. Konuğunu bu halde görünce neye uğradığını şaşıran David Letterman, dakikalarca aksiyon filmlerinin aranılan oyuncusuna gülmüştü!

DAVID SPADE

Ünlü oyuncu David Spade, 'Jack & Jill' isimli filmde kadın olarak karşımıza çıktı. Çekimlerine yıl başında başlanan film, henüz vizyona girmeden komik sahneleriyle sürekli gündemde.

KADIN KOTU GİYMEYİ DAHA ÇOK SEVİYORMuş

Life & Style dergisine verdiği bir röportajda; kadın kotları giymeyi sevdiğini, bu kotların kesiminin vücut hatlarına daha uygun olduğunu söyleyen Justin Bieber, birçok dergi tarafından tiye alınmıştı. Dergiler, "Neyseki ünlüler dünyasında gerçekten de kadın kılığına bürünmüş olanlar var da, Bieber çok fazla göze çarpmıyor" diye yazdı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title