Haberler

Ajda Pekkan Yasak Aşkıyla Bodrum Kaçamağı Yaptı

Güncelleme:

Yaklaşık 2 yıldır süren ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Süperstar ile Bülent Çavuşoğlu'nun geçtiğimiz hafta Bodrum'da kaçamak yaptığı ortaya çıktı.

Süperstar Ajda Pekkan, uzun süredir yasak aşk yaşadığı Bülent Çavuşoğlu ile Bodrum'da 3 gün tatil yaptı. Çift, gözlerden uzak olmak için geceliği 11 bin 500 liralık süitte kaldı.

SÜPERSTAR İÇİN GÜNLÜK 11 BİN 500 LİRA ÖDEDİ

Sabah'ın haberine göre, Bodrum'un en pahalı otellerinden Golden Savoy'da 3 gece baş başa konaklayan Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, gözlerden uzak olmak için de kesenin ağzını açtı. Otelin denize nazır kısmında bulunan 'executive suit'te kalan aşıklar, gecelik 11 bin 500 lira yani 3 gece için toplamda 34 bin 500 lira ödedi.

Gündüzleri kimsenin olmadığı saatlerde denize giren Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, güneşlenmek için de yine kaldıkları suitin terasını tercih etti. Aşıklar, akşamları ise Dragon isimli restaurantta yemek yedi.

23 YAŞ KÜÇÜK

Bu arada Süperstar, kendisinden 23 yaş küçük olan Çavuşoğlu'yla aşkı yüzünden işadamının eşi Tuğçe Eyilik tarafından mahkemeye verilmişti. Çavuşoğlu da uğruna hem işinden hem de eşinden olduğu Ajda Pekkan'la yasak aşkını sürdürüyor. Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, sadece otel müşterisinin kabul edildiği Dragon Restaurant'ta yemek yerken bile en köşe masaları tercih etti.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bülent Çavuşoğlu Ajda Pekkan Bodrum Magazin Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (14)

yorumcu07:

bu kadın ne içiyo bilen varsa söylesin ananem bu kadından 6-7 yaş küçük bi koluna annem bi koluna ben giriyom zor yürüyo

41
1
yanıtYanıtla
pınarr:

menopozlu kadın annannemim hergün bi yeri ağrıyor ajda gününü gün ediyor acaba benim annanemdemi bi sorun var

39
1
yanıtYanıtla
serap:

be adam 20 lik karını bırakıp kaçamak yaptığın teyzeye bak insanda biraz mide olur ya para insana ne arayışlara ittiriyor gerdirse estedik olsa ne olacak makyaşsız ışıksız orjinali babaane yani göründüğü gibi değil ki herkes yaşının gerektirdiği gibi yaşasın arkadaş ..

31
4
yanıtYanıtla
GAMZEArizona_gzd_94@hotmail.com:

saane kız:)

yanıt0
yanıt0
düsünceli:

ananem yogun bakımda zatüreden yatıyor. Aynı yastalar. Bu kadın ise kendinden kücük sevgilisi ile ask yasıyor. Bu iste bir terslik var ama cıkartamıyorum

27
4
yanıtYanıtla
azınıburnunuyirim:

TEYZE YETER ARTIK Bİ GİT ARTIK YAAA,BİRDE ÖBÜR TARAFI DÜŞÜNEREK YAŞA,ALNIN BİR SECDEYE DEYSİN,BEEE,HALEN FİNGİR FİNGİR NEREYE KADAR??

23
8
yanıtYanıtla
Roxy:

Kendine guvenen, her bakimli, cekici, sexy ve active kandinlar hep genc yakisikli erkekleri tercih ederler.......... Kiskansin dostlar , Catlasin dusmanlar !! sizler alamiyorsunuz diye saldiracaginiza kendinize fazla bakim yapin da, belki sizlerinde sansi olur ;)

8
16
yanıtYanıtla
gamzegamzemvgl@gmail.com:

aptal aptal konuşma ewlı erkek mı alalaım bızde .kıskanılacak şey ne burada 100 tane amelıyaat olmuş bı kadının kendınde oluşan özgüvenınden sonra ewlı erkekle birlikte olması mı

yanıt0
yanıt0
ipek:

Cecazeye benziyor gece uyanınca kormuyor musun

19
4
yanıtYanıtla
aydın:

68 yaşındaki Ajda ne kaçamağı yapacak,anıt anıt olarak korumaya alsınlar.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title