Haberler

Ajda Pekkan... KURUÇEŞME AÇIKHAVA'DA CUMHURİYET COŞKUSU!

Güncelleme:

Sezon sonunda Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme Sahnesi, süperstarın ışığıyla parladı.

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam konser maratonunu anlamlı ve görkemli bir finalle noktaladı.

Sezon sonunda Ajda Pekkan'ı ağırlayan Kuruçeşme Sahnesi, süperstarın ışığıyla parladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sevincini hayranlarıyla birlikte yaşayan Pekkan, aralıksız 2,5 saat sahne aldığı konserle dinleyicilerini mest etti.

7'den 77'ye binlerce müzikseverin hep birlikte kutladığı Cumhuriyet Bayramı muhteşem konserle renklendi.

Kuruçeşme Sahnesi dinleyicileri, Cumhuriyet'in 99. yılını dolu dolu kutladı.

"KARŞINIZDA NUTKUM TUTULUYOR"

ajdapekkan-kurucesme1.jpgajdapekkan-kurucesme2.jpg

'Flu Gibi' şarkısıyla hayranlarına merhaba diyen süperstar, sahneye adım atar atmaz güzelliği ve sahne enerjisiyle Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisini büyüledi.

Her zaman olduğu gibi kostümüyle fark yaratan ünlü sanatçı, modacı Burcu Sedef imzalı kıyafetleriyle göz kamaştırdı.

Taşlı tişörtü ve kabarık eteğini triko kolluklarla tamamlayan Ajda Pekkan, hem şık hem de spor tarzıyla sevenlerini kendine hayran bıraktı.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde, hayranlarıyla aynı atmosferi paylaşmanın mutluluğunu yaşayan Pekkan, "Çok konuşkan bir insan olmama rağmen sizin karşınızda nutkum tutuluyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bugün hep birlikte şarkılar söyleyerek coşkuyla ilerleyeceğiz." sözleriyle duygularını ifade etti.

SÜPERSTAR YAKTI GEÇTİ!

Konserin ikinci bölümünde tarzını bir kez daha konuşturan Ajda Pekkan, Cumhuriyet Bayramı ruhunu kıyafetine yansıtan kırmızı payetli takımıyla mest etti.

'Dilek Taşı', 'Sihirli Aşk', 'Palavra' gibi unutulmaz şarkılarıyla sevenlerini müzikal bir yolculuğa çıkaran süperstar, 'Arada Sırada', 'Yakar Geçerim' ve 'Resim'in de aralarında bulunduğu hit şarkılarını birbiri ardına seslendirdi.

Kendi şarkılarının yanı sıra her tarzdan müziğe yer verdiği bu geceye özel repertuvarıyla Boğaz'da esti geçti.

99'UNCU YILA ÖZEL KUTLAMA AJDA PEKKAN İLE GÖRKEMLİ FİNAL

ajdapekkan-kurucesme3.jpg

Süperstarın sahne aldığı Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde tam anlamıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Boğaz'ın ışıkları altında binlerce müzikseverin Türk bayraklarıyla katıldığı gecede Kuruçeşme, kırmızı, beyaza büründü.

Ajda Pekkan'ın seslendirdiği '10. Yıl Marşı' ile coşku ve gurur doruklara çıktı.

Boğaz'ın büyülü atmosferinde havai fişek gösterileri ve ışık şovlarıyla dinleyiciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını milli mücadele ruhuna yaraşır bir coşkuyla sonuna kadar yaşadı.

Unutulmaz gecenin sonunda Ajda Pekkan hayranları, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'ni terk etmedi.

Alkışların kesilmemesi üzerine sahneye geri dönen Ajda Pekkan'ı tüm müzikseverler ayakta karşıladı.

Herkesin çılgınca dans ettiği üç şarkılık bis sonunda teşekkür ederek sahneden ayrılan süperstar, müzikseverlere unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Ajda Pekkan Cumhuriyet Sadece Sondakika Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title