Haberler

Ahmet Kaya'nın ağabeyi, Kum Gibi şarkısını okuyan Ivana Sert'e sahip çıktı

Güncelleme:

Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya, kardeşinin 'Kum Gibi' şarkısını okuyarak sosyal medyada alay konusu olan Ivana Sert'e sahip çıktı.

Sırp asıllı Ivana Sert, moda sektöründen şarkıcılığa adım atarak İmalat Hatası isimli şarkısına klip çekti. Diksiyonuyla her daim dikkat çeken Sert, geçtiğimiz günlerde Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını okudu. Bu görüntüleriyle olan olan Ivana Sert'e bir yorum da Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya'dan geldi.

MUSTAFA KAYA İLK KEZ KONUŞTU

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına videolu açıklama yapan Mustafa Kaya, şunları söyledi: "Programa Ivana Sert isimli bir kardeşimiz katılmış ve Ahmet Kaya'nın Kum Gibi şarkısını okumuş. Bana da şarkının sözlerini değiştirmiş, sözlere başka anlamlar yükleyip, çarpıtmış' diye duyumlar geldi. Ben de merak ettim ve programı izledim. Fakat şarkının sözlerinde herhangi bir değişiklik ve herhangi bir başka anlam yükleme ya da çarpıtma görmedim.

Ahmet Kaya'nın ağabeyi, Kum Gibi şarkısını okuyan Ivana Sert'e sahip çıktı

"IVANA ŞARKIYI GÜZEL OKUMUŞ"

Şarkıyı gayet güzel ve ritmine uygun bir şekilde okumuş. Yüreğine sağlık Ivan kardemişimizin. Medeni cesaret göstermiş, televizyona çıkmış okumuş. Ben eleştiri yapmayacağım çünkü eleştiri yapılacak bir şey yok. O eleştiri yaptığını zannedip de hezeyan gösterenleri de kınıyorum. Türk insanına yakışmayan sözler söylemeyin.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ivana Sert Ahmet Kaya Haberler

500

Yorumlar (27)

oyuncakcı:

şarkılar da oyuncak oldu iyce

116
2
yanıtYanıtla
zaza:

kardeşine kurban ol sen, burda çıkıp iki söz söyleyeceksin magazinde seni paylaşacak diye buna sessi kalıyorsun, kardeşin onuruyla yaşadı sen neyle yaşıyorsun acaba?

66
3
yanıtYanıtla
bu halk ses tonundan anlıyor samimiyeti:

sevişirdik, düzüşürdük mealinden şarkıları afişe etmek sol ve sosyalist ideolojinin içini boşaltmaktan başka işe yaramaz ;ancak bunlarda bunu anlayacak beyin yok! siz gidin hizbullaha hizmet edin ne kadar düşmüşsünüz . . yuh ulan!

62
7
yanıtYanıtla
ZAMAN ZAMAN:

ŞARKININ SOL İDEOLOJİYLE SOSYALİZM LE NE ALAKASI VAR. AYRICA SEVİŞMEYİ DÜZÜŞMEK OLARAK ALGILAMAN SENİN EKSİKLİĞİN. NE OLURSA OLSUN OLAYLARI ÇARPITIP MUALİF OLMAK DA SENİN GİBİ GERİ KAFALI SOSYALİST GEÇİNENLERİN PROBLEMİ.

yanıt15
yanıt210
halk kimdir:

sol olmak halkçı olmak evet ama bugün ki sol halkçılığın yanına sosyalist ibaresini de ekleyince içinde ne arasan var olmuş, buna tinercisi, esrarcısı her türlü fuhuş bataklığını birleştir . . . sonra adına sosyalist sol de. . . . yazık ne deniz gezmişe ne mahir cayan ruhuna bağdaşmaz. . . .

yanıt82
yanıt0
hizbullahçılar solcu olunca bu kadar!:

ne kadar haklı olduğumuz zaman nickli malın yorumundan belli zaten

yanıt150
yanıt0
Diyarbakırlı:

bravo Ahmet kayanın kardeşindende böyle olgun bir cevap beklenirdi, herdem mutavazi olmak lazım

15
1
yanıtYanıtla
dişçi:

Türkiye olarak gelişmemiş olduğumunuz apaçık kanıtı

9
6
yanıtYanıtla
DERHAL:

ivanaya mı kaldı o kadar sanatçı varken gündemden aman düşmesinler

12
1
yanıtYanıtla
d:

yabancıların türkcesine gülmeyin biz de başka dil konuşurken kotu konuşuoyruz

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title