Haberler

Acun Ilıcalı'nın beşinci kez baba olacağı konuşuluyor! Çocuğun cinsiyeti bile belliymiş

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 2 yıldır birlikte olduğu 22 yaşındaki Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 5. kez baba olmaya hazırlanan ılıcalı'nın iddiaya göre bebeğinin cinsiyeti bile belli oldu.

Daha önce 3 kez evlilik yapan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın bu evliliklerinden 4 kız çocuğu olmuştu. 2 yılı aşkın süredir kendisinden 30 yaş küçük hemşire Çağla Altunkaya ile beraber olduğu bilinen ve bu ilişkisini saklamayan Acun Ilıcalı'nın 5. kez baba olacağı öne sürüldü. Hatta Acun ılıcalı'nın bebeğinin cinsiyeti bile belli oldu.

Acun Ilıcalı'nın beşinci kez baba olacağı konuşuluyor! Çocuğun cinsiyeti bile belliymiş

5. ÇOCUĞUNUN CİNSİYETİ ERKEK

İddiaya göre Ilıcalı bu kez, farklı bir babalık duygusu tadacakmış. Çünkü dört kızından sonra ilk kez erkek babası olacakmış. Kendisinden 30 yaş küçük olan hemşire Çağla Altunkaya, Ilıcalı Ailesi'ndeki kız hakimiyetine son verip yaklaşık beş ay sonra ünlü televizyoncuyu erkek babası yapacakmış.

Acun Ilıcalı'nın beşinci kez baba olacağı konuşuluyor! Çocuğun cinsiyeti bile belliymiş

ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

1999 Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya, 22 yaşında. Acun Ilıcalı ise 29 Mayıs 1969 doğumlu. Basketbol ile ilgilenen Ayça Çağla Altunkaya, hemşirelik okulundan mezun oldu. Ayça Çağla Altunkaya'nın, Yalova'da yaşadığı biliniyor. İkili ilk olarak Acun'un sürat teknesinde görüntülendi. Çeşme'den Mikonos'a doğru açılan ikili ilk kez kameralara yakalandı. kısa bir süre sonra da Ayça Çağla Altunkaya O Ses Türkiye'de görüldü. Yaptığı dansla magazin gündeminden düşmedi. Ayça Çağla Altunkaya, O Ses Türkiye kulisinden ve Masterchef kulisinden fotoğraflar paylaşımları yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı Baba Magazin Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (5)

Metin Yalcin:

Beş'li kavga, miras kavgası ..))

111
5
yanıtYanıtla
yiğit :

Acun 22 yaşındaki kızla? Kızı yaşındaki kızla...

10
2
yanıtYanıtla
Aile_volkan:

aylık 100k usd nafaka geliyor

4
0
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

TAMAMAMDA BANANE SİZLERE NE.

0
1
yanıtYanıtla
orhan eren:

çıtır, çıtır, çıtır, çıtır, çıtır, çıtır.... yanarda yanar artıkın ateş

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title