Haberler

Acun Ilıcalı'nın 20 yıllık sağ kolu Birol Doğan istifa etti

Güncelleme:

Acun Firarda programından bu yana Acun Ilıcalı'nın sağ kolu olan, Var Mısın Yok Musun'un Hamdi Bey'i olarak da bilinen Birol Doğan istifa etti. Doğan'ın tazminatını da alarak Ilıcalı ile olan iş ilişkisini sonlandırdığı öğrenildi.

Televizyon dünyasına damga vuran programlarıyla tanınan Acun Ilıcalı, 20 yıllık dostu ve sağ kolu Birol Doğan'ın istifası ile bir dönemi daha kapattı.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Show TV ekranlarından yayınlanan Acun Firarda programından bu yana Acun Ilıcalı'nın sağ kolu olan, Var Mısın Yok Musun programının da Hamdi Bey'i olarak bilinen Birol Doğan istifa etti.

Acun Ilıcalı'nın 20 yıllık sağ kolu Birol Doğan istifa etti

İSTAFAYA DUYGUSAL SEBEPLER GÖTÜRDÜ

Ünlü televizyoncunun yıllardır sağ kolu olan Doğan'ın tamamen duygusal sebeplerden ötürü istifa ettiği, ikilinin arasında herhangi bir para mevzusu olmadığı öğrenildi. 20 yıldır abi kardeş ilişkisi içinde olduğu Birol Doğan'ın istifası ile yalnız kalan Acun Ilıcalı'nın boşluğu nasıl dolduracağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Birol Doğan Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (123)

Ali:

Yağ olmuş 80 tl çay olmuş 60 bizenelan acunun yardımcısından

70
8
yanıtYanıtla
Esnaf:

İnşallah batarsin acun

16
51
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Sana ne zararı oldu binlerce casisani var ayrıca bir çok öğrenciyi bursla okutuyor fakirlere yardım ediyor. Bilip bilmeden konuşmayın.

yanıt13
yanıt11
doğrucu:

esnaf ; sebep ?

yanıt0
yanıt4
esnafa:

Tek bir soru; Neden ?

yanıt2
yanıt6
adam:

inşallah batarsın acun yazan arkadaş ulan o adam ülkeye gelir sağlıyor gerizekalı yurt dışındaki prosedürleri o bu ülkeye getirip eğlenmemizi sağlıyor ve binlerce kişiye iş imkanı verip bi o kadar kişiyide ünlü yapıyor bilip bilmediğin bütün hastalıklara bağış yapan bir adama nasıl olurda inşallah batar yazabiliyorsun nasıl bu kadar alçalabiliyorsun çoğu fakir fukara acun sayesinde refaha ulaşmıştır. adam devletten daha çok katkıda bulunuyor cidden yüzüme konuşacak cesaretin olsun isterdim.

26
16
yanıtYanıtla
Muhammed ANADOLU:

Acyn sen neimişsin vay be sen olmasan napardık biz dimi adam hangi kafayla bu kadar yancı pes doğrusu memleket firar da sayelerinde...

yanıt8
yanıt4
Rafet:

Acun medyayı bu kadar kotulemenızı anlamış değilim gayet guzel işler yapıyor tek soyleyevçcegım meyve veren ağaç taşlanır vessalam

16
23
yanıtYanıtla
gökhan:

sabuncuya göre coronoda güzel işler yapıyor.

yanıt2
yanıt0
Deno:

Hayırdır yarışmalara katılasın var galiba iyi yorum yapayım sonra diskalifiye etmesinler kafasımı bu ????????

yanıt3
yanıt2
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title