Haberler

Acun Ilıcalı'nın İlk Göz Ağrısı Banu, Canlı Yayına Çıkıp Babasına Sürpriz Yaptı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dan olan kızı Banu Ilıcalı, TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına katılan babasına canlı yayında sürpriz yaptı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Seda Akgül ve Hakan Ural'ın sunduğu Gel Konuşalım adlı programa çıkan Acun Ilıcalı'ya programın sonlarına doğru kızı Banu Ilıcalı da eşlik etti.

İLK KEZ CANLI YAYINA ÇIKTI

Acun Ilıcalı'nın ilk kızı Banu Ilıcalı ilk kez canlı yayına çıktı. TV8'in reklam bölümünde çalışan Banu, samimiyeti ile izleyenlerin gönlünü kazandı.

İşte Acun Ilıcalı'nın kızı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Hakan Ural Seda Akgül Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

ebru:

Acun bey cok dürüst iyi bir insan oyüzdende Allah yürü ya kulum dedi nerden nereye geldi.Sizi severek izliyoruz yolunuz acik olsun güzel yürekli insan

14
17
yanıtYanıtla
ebru saftiriğine:

cemaat ve hükümet desteği alarak zengin oldu. düne kadar kadıköy kalamışta tamirhane dükkanları önünde sürünüyordu anladın mı cahil ebru?

yanıt10
yanıt5
Yy:

Ben de tam tersine yahudi sermayesinin desteklediğini düşünüyorum, yayınlar direk gençlerin kimliklerinin yok olmasına yönelik

yanıt15
yanıt7
Vay be:

Acun baba gibi yaşlı durmuyor kim derdi bu yaşta kızı olacak diye. Ayrıca eleştiri yapabilirsiniz ama lütfen hakaret etmeyin çünkü o bir baba ayrıca diğeri de genç bir kız tebrik edin ve mutluluklar dileyin.

20
10
yanıtYanıtla
Flumedia:

Acun firarda dan beri izlerim her programını iyi insanları bilirim acun da onlardan biri birebir sunduğu her yapımın hakkını verdi gel konuşalıma da birkaç defa daha katılırsa bu programıda samimiyeti ile yükseltir. Ama Seda biraz kaba sesi ve vücüt dili zarif değil . Pek yakışmıyor sunuculuk . Deniz Akkaya ve Hakan Ural olsa bu program müthiş olurdu .

7
7
yanıtYanıtla
toprak:

Acun parayı bulunca ilk işi karısını boşamak oldu :)) para bir insanı bu kadar degiştiriyor demek. . .

13
0
yanıtYanıtla
OSMAN:

MASON ACUUUNN

3
3
yanıtYanıtla
SOULGOODMAN:

Acun''ı araziyken severdim

6
0
yanıtYanıtla
selim:

herkes ilk eşini boşasın kardeşim ikiciyi alsın bal acunda öyle yapmış

3
3
yanıtYanıtla
Cann oz:

Adam zamanında kazanmış, binlerce kişiye ekmek kapısı açmış.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title