Haberler

Acun Ilıcalı'dan kendisini kara para aklamakla suçlayan Mehmet Ali Erbil'e çok ağır sözler

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten nasıl bu kadar hızlı yükseldiğini sorarak 'kara para aklama' imasında bulunmuştu. Erbil'in kendisi hakkındaki iddialarına yanıt veren Ilıcalı, "Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Kafamız neye basmıyor da bir yapımcıyla bir sunucunun aynı parayı kazanacağını düşünüyoruz?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Acun Ilıcalı için çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Mehmet Ali Erbil, "Medya patronu olmasının izahını yapamıyorum" diyerek kara para aklama imasında bulunmuştu. Bu açıklama sonrası gözlerin çevrildiği Acun Ilıcalı'dan Erbil'in kendisi hakkında sözlerine sert mi sert bir cevap geldi.

"AKLI NE KADAR GİTTİ DE..."

Gazeteci Enver Aysever'in programına konuk olan Ilıcalı, "Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Kafamız ne kadar basmıyor ya da aklımız ne kadar gitti de bir sunucuyla yapımcının aynı para kazanacağını mı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Mehmet Ali Erbil Acun Ilıcalı Sözler Erbil Televizyon Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kapak güzel olmuş o ayrı da, yapımcılığa nasıl geldin adamda onu sorguluyor normal değil tabi ki

565
50
yanıtYanıtla
celal ödemiş:

Adam, Acun'a yapımcı olduktan sonra kazancını sorgulamıyor ki, adam acun nasıl medya patronu oldu yani kim itekledi ne amaçla itekledi diyor. Mesela gündemdeki DP davası gibi, Acun ise patron olduktan sonra patron ile çalışan kazancına yönlendirip algı yapıyor. He ikisi'de ne kadar önem arz eder toplumda şüpheli. al birini vur diğerine gibi

468
26
yanıtYanıtla
Seray Mert:

Mehmet Ali, daha çok 'bir muhabirin bu noktaya nasıl geldiğini' sorgulamış gibi de neyse.

380
11
yanıtYanıtla
Eyüp POLAT:

Çalışan, cesareti olan, aklı olan, vizyonu olan herkes zengin olabilir. Şimdi bunlardan hangisi Acunda yok söyle bakalım. İlla bir katakulli mi olması lazım.

yanıt47
yanıt267
YURİ MAKAROV:

Eyüp, git bir TV kanalı kaç paraya alınır, yurt dışından yarışma programı kaç paraya satın alınır, muhabir maaşı ne kadardır, uçaklar ve yatlar almak için kaç para kazanmak gerekir bi araştır sonra insanlara akıl verirsin.

yanıt242
yanıt17
Sbz Avci:

Röpertajı izle nasıl olmuş anlatıyor. Acun firarda dan başlayarak. Aylık kazanç ve tv alana kadar ki herşeyi anlatmış.

yanıt0
yanıt5
YURİ MAKAROV:

Laf cambazlığı yaparak soruya cevap vermiş olmuyorsun Acuncuğum. Sen elinde mikrofonla sokak sokak gezerken ayda kaç para kazandın ve tv kanalları, klüpler, yarışmalar aldın buna cevap ver. Muhabir maaşı ne kadardı, ayda 1 milyon dolar mı kazanıyordun.?

190
11
yanıtYanıtla
bekir yapici:

m nokta aliyi bitim kadar sevmem ama bir Allahin kulu cikipta bana bir tv kameramaninin bir günde aniden nasil ülkenin sayili zengini oldugunu izah edebilirmi?

142
11
yanıtYanıtla
Eyüp POLAT:

Bir günde mi

yanıt8
yanıt51
bekir yapici:

EYÜP POLAT hatta bir günde degil bir kac saat icinde bir tv kanalini satin alacak parayi nerden buldu kim verdi kim kefil oldu ben bilmiyorum sen biliyorsan aydinlat,

yanıt39
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title