Haberler

Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı! TV8'e Kuzey Avrupa'dan talip var

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. Sahibi olduğu televiyon kanalına Kuzey Avrupa'dan teklifler olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "TV8'e talipler var. Görüştüğümüz doğru. Ama tamamını satmam" ifadelerini kullandı.

Haber Global'de "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın ''TV8 satılık mı?'' sorusuna yanıt verdi. Kuzey Avrupa'dan talip olduğunu söyleyen Ilıcalı, ''TV8'e talipler var. Görüştüğümüz doğru. Doğru bir yatırım görürsek ama tamamını satmam'' dedi.

"KUZEY AVRUPA'DAN BASKI ALTINDAYIZ"

Candaş Tolga Işık'ın TV8 satılık mı sorusu üzerine Acun ılıcalı, "Talibimizin olması çok mutluluk verici bir olay. Satılık mıyız, değiliz. Ama doğru yatırım görürsek, tamamını satalım gidelim değil. TV8 benim hayallerimi gerçekleştirdiğim bir alan onu da kaybetmek istemiyorum. Eğer karşı grup hayallerimizi gerçekleştirecekse olabilir. Kuzey Avrupa'dan baskı altındayım ama güzel de bir şans. Bizim hayallerimiz var ve bunun için daha çok bütçe gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"MASRAFLI BİR KANAL DEĞİLİZ"

Ilıcalı, "Çok başarlı gidiyoruz. Kanalın yapısı oturmuş, bir de masraflı bir kanal değiliz.Televizyonculuğu yeni öğrendik. Şu anda optimum bir yerdeyiz" dedi.

ACUN, KUZEY AVRUPALI TALİBE SICAK BAKIYOR

Işık'ın "Senin sıcak baktığın var mı?" sorusuna Acun Ilıcalı, "Var bi tane Kuzey Avrupa heyecan veriyor. Yatırım olarak görüyorlar bizi, mutlu oluyorum"

"PLATFORM OLAYINA GİRİYORUM"

Acun Ilıcalı, "Biliyorsun platform olayına giriyorum. Rahat duramayan bir tipim. Hayatım boyunca iki sene üst üste aynı şeyi yapmamışım diyebilirim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Candaş Tolga Işık Acun Ilıcalı Medya Magazin Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (21)

şero:

seni her gün sosyal medyada görmekten bıktık, sıktın artık, yeter.

22
13
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

bu adam nasıl parayı buldu diye merak etmiyormusunuz fetö bağlantıları acil araştırılmalı

14
18
yanıtYanıtla
.....:

Ağlama aslan çalış seninde olur

yanıt7
yanıt3
makarna:

önce rte ve ekibi araştırılsın araştırılmaya karsı cıkıan ak partide masum lar içerde güçlüler dışarda

yanıt0
yanıt0
devrim özgür:

bu adamın fetöden gitmesi için karamehmetler grubunun komple gitmesi lazım bu adam aileden varlık var ve show tvye getiridği formatlardan parasını alamadı biriken paralarını alınca tv8 uygun fiyata aldı yaptığı programlar tutunca çalışıp oluyor çamur at izi kalsın milletimizn yaptığı en iyi şey

yanıt3
yanıt2
Bekoo:

Acun un biraz zor ama senin olabilir seni arastirmak lazim ayip ya yukselen insanlari niye kiskaniyirsunuz sen de calis ve kazan bu kadar basit öğrenmissiniz bir feto yani kimi sevmesen feto de gitsin guzel ha

yanıt1
yanıt0
Grande:

''Hayatım boyunca iki sene üst üste aynı şeyi yapmamışım'' derken? 8 sene Yetenek Sizsiniz yaptın, 7 sene Kutu açtın, 10 senedir Survivor yapıyorsun ve O Ses Türkiye ''de cabası. Allahtan iki sene üst üste bişey yapmıyorsun her sene yapıyorsun zaten

17
15
yanıtYanıtla
ACUR:

bu ülke seni zengin etti Acun. Sen bile şaşıyorsun kesin . . . Şahsen biz şaşıyoruz

16
15
yanıtYanıtla
Alkış:

Başarı alkışlanır. Kanalı aldığında kimse ismini bilmiyordu şimdi zirvede.

yanıt7
yanıt7
artiz:

Şak şakçılığı bırak Acunu televoleden beri herkes tanır, ne kanalı almasıyla tanınmasından bahsediyorsun sen bilgisiz!

yanıt4
yanıt3
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title