Haberler

Acun Ilıcalı Açıkladı! Yunus Günçe Survivor'da Yarışacak

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'nin Survivor'da yarışacağını duyurdu.

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosunda üçüncü isim belli oldu. Acun Ilıcalı, Yılmaz Morgül ve Yattara'dan sonra şimdi de Yunus Günçe'yi açıkladı.

ACUN KENDİ AÇIKLADI

Ilıcalı, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Survivor 2016 kadrosunun yeni ismi Yunus Günçe. Kendisine başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR ?

1976 Almanya doğumludur. Marmara Üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği Bölümü'ndendir.

Number One'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta halen devam etmektedir. TRT'1 de UÇURTMA adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı TV dizisinde çok beğenilen Gökhan karakteri ile genç izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır. Mustafa Altıoklar?ın yönetmenliğini üstlendiği ?O Şimdi Asker?, Oğuzhan Tercan?ın yönettiği ?Hırsız Var? adlı sinema filminlerde rol almıştır.

Türkiye'nin çeşitli klüplerinde DJ olarak müzik yapmaktadır. Bununla birlikte "Hiç Komik Diil" adlı tek kişilik gösterisini sergilemektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Twitter Magazin Haberler

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Canlı yayına damga vurdu! Aziz Yıldırım'ın teklifini duyan Ali Koç yerinden fırladı

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500

Yorumlar (13)

Ikinci alp kirsan... Mobil-ANDROID:

İkinci alp kirsan vakasi. Bu da finosu olur acunun ilerde

18
0
yanıtYanıtla
Bztt:

Acun güzel bi hatun bekliyoruz senden sivri dilli olsun

12
0
yanıtYanıtla
alp:

vatandaşdan seçseniz yarışmacıları daha mantıklı. ünlüler zaten paraya doymuş. niye onları seçersinki acun. saçmaa

10
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ KEMAL:

acun ahiretteki durumunu zannederim hic düsünmüyor, , yaptigi hareketlerden bunu anliyorum, . cogu insan ha bugün, ha yarin tövbe ederim dedigi halde, , tövbe edemeden ölüp gidiyor, peygamberimizin ifadesine göre, , böylelerinin kabirdeki durumu, , icler acisidir. .

9
1
yanıtYanıtla
ahmet:

zenginlerin daha zengin oldğu türkiye istemiyorum

9
0
yanıtYanıtla
BB:

Bu eleman ününü kaybetmişti şimdi geri kazanır heralde

5
2
yanıtYanıtla
vonaliMobil-ANDROID:

Aaaa cok sevidik neguzel be...

1
5
yanıtYanıtla
fero:

aha bütün arızalar gidiyo yarışmaya emre yi de al acun yattarayla kavga ederler

4
0
yanıtYanıtla
gercekci:

bi defol git ya .bu sacma salak programlardan biktik ,bir digeride esra erolin evlendirme zimbirtisi tabi milleti baska nasil uyutacaksiniz yugoslavya dagildiginda halk ne oldugunu anlamadik bile biz surekli tvde eglence programlarinin muptelasi olmustuk ulkenin dagildigini ancak bombalanmaya baslayinca anladik

1
1
yanıtYanıtla
Emirdagli:

Adam koskoca turkiyeyi somuruyor bu kadar abdallar varken bakmayin lan su adamin programina

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title